Илиан Илиев след загубата от Черноморец: Резултатът не е важен

След края на контролната среща с "акулите" наставникът на Берое сподели мнението си за мача, бъдещето на футболистите на проби, футболистите с травми и приключила ли е селекцията

Илиан Илиев след загубата от Черноморец: Резултатът не е важен

След края на контролната среща с Черноморец (Бургас), наставникът на Берое  Илиан Илиев сподели мнението си за мача, бъдещето на футболистите на проби, футболистите с травми и приключила ли е селекцията. 

"Тежки сме малко, което се видя. Черноморец бяха по-свежи и нормално ни победиха. За този период е нормално. Днес сме 13-ти, имаме доста време да се освежим и да влезем в първенството. Контролен мач. Ако бяхме спечелили също щяхме да мислим за остатъка от подготовката, при загуба се готвим по същия начин", заяви в началото Илиев.

"Пробен период е. Трудно е да се докажеш в 1-2 контроли. На двамата им беше трудно, както и на целия отбор. Това което сме решили ще им го съобщя на тях утре", отговори наставникът за футболистите на проби.

"Видяхте, че Черноморец през второто полувреме след нашия гол бяха по свежи. Можехме да си изиграем мача по-интелигентно, да подаваме топката, но станаха тези голове. Резултатите в тези срещи не са важни, казвал съм го и като побеждаваме. Важно е как ще влезем в първенството. Ако сега сме в топ форма, много трудно ще я задържим още двадесет и няколко дни", каза варненецът.

"Дидо Генчев, Слави Жеков и Божанов тренираха днес, но има още време и с Любимец по всяка вероятност няма да участват. Знаехме, че Здравко Илиев ще е притеснен, 6 месеца не е играл. Казахме му да играе по-семпло, да не предприема някои рискове в предвид това, че не е играл доста време. Нормално си е, постепенно ще се подобрява", заяви старши-треньорът на старозагорци.

Илиев бе запитан и за евентуални нови попълнения: "Сега имаме две момчета на проби. С Васил Драголов наистина сме говорили и сме наблюдавали футболист. Не лош футболист, но ни спира малко възрастта, че е над 30 години. Единствено това ни спира. Иначе със сигурност ще ни свърши работа за 1-2 години. Това ни спира, че искаме по-млади момчета. С трансферите до момента показахме, че взимаме момчета в перспектива, опит имаме достатъчно. Това ни спира. Дали ще дойдат други? Ще видим".

"Мирослав Радев пак отива на операция на менискус. На лагера стана. При Слави Жеков е добре коляното, няма болки. Иска да върне мускула, малко има и притеснение в предвид това, че е на тази възраст, такава контузия... Не го казвам в лошия смисъл, но при него малко страха е по-голям, да не избърза да влезе. Може би с топка с отбора ще влезе в Сърбия. За първите мачове трудно ще е готов. Около 25-26 човека ще е групата за Сърбия", завърши наставникът.

СПАСЕНИЕ! Локо (Сф) остава в Efbet лига (ВИДЕО)

"Железничарите" стигнаха до категоричен успех с 3:0 срещу Берое

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки