Трима нови игарачи пристигнаха в Бдин

Четирима от новите играчи пък подписаха договори с клуба

Трима нови игарачи пристигнаха в Бдин
Трима нови играчи пристигнаха в „Бдин” Видин и проведоха първи тренировки с отбора. Това са опитния халф Атанас Лясков и защитника Георги Николов от „Банско” и Любомир Иванов играл за последно в „Дунав” Русе /брат е на играча на „Бдин” Ивайло Иванов-Батето/. Тримата играчи ще бъдат тествани в утрешната контрола в Етрополе срещу местния „Чавдар”. Началото на проверката в Етрополе е от 11:00 часа.

Същевременно стана ясно, че четирима играчи от новодошлите са подписали договори с клуба. Марио Метушев, Марио Близнаков и Николай Хаджиниколов подписаха за 2 години а Николай Цветков – Демона за 1. В близките дни договори с отбора ще сключат всички играчи одобрени от старши треньора Альоша Андонов.

Днес тренираха 22 – ма полеви играчи и трима вратари. Поради леки травми тренировките пропуснаха Куатара Mамаду и Иван Мишев, а Явор Тричков пропусна заниманието заради изпит.

На тренировката не бе и вратаря Станислав Антонов, който не е във Видин поради лични ангажименти. Следващата контрола на „Бдин” е в понеделник 18 юли от 18:00 часа във Видин срещу „Ботев” Враца. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки