Рисп взе 33 номер в Левски, Калво ще бъде 8

Мениджърът на Левски Георги Иванов представи днес най-новите попълнения на отбора - испанецът Тони Калво и шведът Ларс Рисп. Юношата на Барселона взе фланелката с №8, докато скандинавският бранител ще носи тази с №33.

Рисп взе 33 номер в Левски, Калво ще бъде 8
Мениджърът на Левски Георги Иванов представи днес най-новите попълнения на отбора - испанецът Тони Калво и шведът Ларс Рисп. Юношата на Барселона взе фланелката с №8, докато скандинавският бранител ще носи тази с №33. 

Очаква се това да са последните нови на "Герена" това лято. Преди тях бяха привлечени Александър Башлиев, Иван Цветков,Тодор Христов, Симеон РайковОрлин Старокин и Шюрд Арш.

"Чувствам се във форма, но Георги Иванов ще реши дали ще разчита на мен срещу Спартак (Търнава). Минах прегледи и смятам, че съм готов. Сега ще се видя със съотборниците си. Нямам търпение да направя първа тренировка, откакто официално съм част от отбора", каза Рисп. 

"За мен е много важно да играя в Лига Европа и затова избрах да продължа кариерата си тук. Освен това Левски е най-големият клуб в България. Искам да играя колкото се може по-скоро. Надявам се да съм готов до две седмици и да изляза в мача-реванш от Лига Европа", каза испанецът Калво.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки