Берое записа реми с Борац в мач с два червени картона

Головете вараха Кнежевич в 40-ата за Борац и Рангел Абушев за Берое в 62-ата минута. Срещата бе доста изнервена и премина с доста грубости от двете страни. Пристрастният съдия допринесе допълнително за репликите между двата отбора.

Берое записа реми с Борац в мач с два червени картона

Берое завърши наравно 1:1 с Борац (Чачак) в контрола играна в сръбския курорт Златибор при изключително силна мъгла през цялото първо полувреме и голяма част от втората част, предаде официалният сайт на заралии.

 

Головете вараха Кнежевич в 40-ата за Борац и Рангел Абушев за Берое в 62-ата минута. Срещата бе доста изнервена и премина с доста грубости от двете страни. Пристрастният съдия допринесе допълнително за репликите между двата отбора.

 

Илиан Илиев започна с Теменлиев на вратата. По десния бек игра Владислав Ямуков, а от ляво Веселин Пенев. В средата действаха Ваня Джаферович и Станислав Бачев. Като опорни халфове треньорът заложи на Стефан Велев и Диан Генчев. Чипилов започна като дясно крило, а Горанов - ляво. Зад нападателя действаше Рангел Абушев, а напред се заложи на Евгени Йорданов.

 

В 4-ата минута Атанас Чипилов навлезе в наказателното поле на Борац, но бе пресрещнат добре от двама футболисти и топката му бе отнета.

 

Четири минути по-късно защитник на Борац се справи след центриране на Ямуков от дясно.

 

След около четвърт час игра Томашевич намери Дамянович в наказателното поле на Берое. Дамянович засече с глава, но топката мина покрай вратата.

 

В 18-ата минута играч на домакините отправи добър удар, но той не създаде проблеми за Мартин Теменлиев.

 

Минута след това Атанас Чипилов центрира от дясно, Евгени Йорданов направи шпагат, но не успя да засече.

 

След тъч за домакините в 40-ата минута Бачев изчисти, но топката попада в Кнежевич, който стреля абсолютно неспасяемо от 20-ина метра и откри резултата за 1:0.

 

В края на полувремето играчите на Борац имаха още една добра възможност, но Томашевич бе останал в засада при центрирането.

 

В 48-ата минута след центриране на Евгени Йорданов топката мина на половин метър от вратата на стражът на Борац.

 

Четири минути по-късно след центриране на Веселин Пенев в наказателното поле нямаше проблеми за стража на домакините.

 

В 54-ата минута Зоеви фаулира Диан Генчев. Халфът на Берое се изнерви и се спречка със сърбина. Съдията даде жълти картони и на двамата, но това бе втори за Диан Генчев, който видя червения цвят и напусна терена. След разбирателство при изгонен да влезе нов играч в игра влезе Петър Костадинов.

 

Изравнителното попадение за Берое дойде в 62-ата минута когато Владислав Златинов центрира към Веско Пенев, който отклони към Рангел Абушев. Последният от границата на малкото наказателно направи резултата 1:1.

 

Две минути по-късно Владислав Златинов стреля от фаул, топката бе избита в корнер. От ъгловия кълбото бе центрирано от Ваня Джаферович за Чипилов, но удара бе неточен.

 

В 69-ата минута Веселин Пенев извърши фаул. Реферът му показа жълт картон. Бранителят обаче се изнерви и го наруга при което получи веднага и втори жълт и червен картон. За кратко Иво Гюров заигра като ляв защитник, а Владислав Златинов като ляво крило докато в игра влезе Мирослав Енчев, който зае място от дясно на защитата, докато Ямуков заигра в ляво.

 

Една минута след това Иво Гюров центрира към близката греда, където Евгени Йорданов засече с глава, но кълбото мина на 50 см от целта.

 

Миличич спря топката с ръка при атака за Берое чрез Ямуков в 73-ата минута. Златинов стреля директно от прекия свободен удар, но кълбото бе отнето.

 

Последното по-сериозно положение дойде в 83-ата минута когато при хубаво центриране в наказателното поле Виктор Софрониев игра с глава, топката попадна в Мартин Райнов, който бе фаулиран от играч на символичните домакини. Съдията обаче не отсъди нарушение срещу юношата на Берое.

Ачиари доволен: Показахме голям професионализъм

Треньорът на Берое бе щастлив след успеха над Хебър

Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки