Берое чака нападател от чужбина

Заралии не са доволни от представянето на Станислав Костов

Берое чака нападател от чужбина
Селекцията на Берое все още не е приключила, разбра "Тема Спорт". Старозагорци са насочили поглед към нов нападател от чужбина с цел засилване на конкуренцията на Върха на атаката. В мо­мента те разполагат с конгоанеца Жуниор Мапуку и Станислав Костов, чиято резултатност е твърде нис­ка.

Под "Аязмото" не са се отказали от идеята да на­мерят още едно острие и офанзивен халф. Ако се стиг­не до привличане на такива, те няма да са българи. На старши треньора Петър Хубчев вече са били предло­жени двама иностранци. Очаква се развитие да има след реванша с Атлантас Клайпеда в четвъртък. Не е изключено да се стигне до раздяла с Костов.

Шампионът с Берое от 1986 година Илия Илиев зая­ви, че срещу литовците у до­ма заралии трябва да гонят още по-убедителна победа.

"Първият ни мач тази го­дина в евротурнирите сре­щу Атлантас показа, че ли­товците са под нашата кла­са. Победата с 2:0 обаче не бива да ни успокоява. На соб­ствен терен също трябва да гоним убедителен успех, гарниран с нападателен футбол. Дуелите срещу Брьондби ще са на по-високо ново. Датчаните са много по-стойностни от тима от Атлантас Клайпеда. Срещу скандинавците шансовете ни са 50 на 50. Способни сме да елиминираме и тях", от­беляза Илиев.

Бившият десен защитник на беройци смело прогнози­ра, че селекцията, водена от Петър Хубчев, е в състояние да се бори за тит­лата у нас. "С оглед на доб­рите нови попълнения и стабилния бюджет мястото ни е минимум в тройката, а за­що не и в битката за върха. Може да се мерим с Лудого-рец за титлата", категори­чен е Илия Илиев. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки