Локо Пловдив уреди контрола с Лудогорец за паузата в А група

Черно-белите отиват на кратък 4-дневен лагер в Сливен за почивката в шампионата

Локо Пловдив уреди контрола с Лудогорец за паузата в А група
Локомотив запълни квотата си от трима футболисти извън европейския съюз и към този момент няма как да привлече трениращите с представителния отбор аржентински футболисти на проби, начело с Карлос Еспиноза, съобщи административният директор Атанас Узунов. 
 
„Нека няма спекулации, тези футболисти нямат договор с нас и не са част от отбора. Ненад Лукич, Дарио Захора и Даксон да Силва са играчите, които запълват допустимите бройки за чужденци. Радостната новина е, че успяхме да се сдобием с жълтите карти на Пабло Компагнучи и Даксон да Силва и така всички футболисти с договори могат да играят срещу Черноморец в събота”, уточни Узунов. 

Той обяви, че за предстоящото прекъсване на шампионата след 10 дни, „черно-белите” ще проведат кратък четиридневен лагер в Сливен. През това време ще бъде проведена и профилактика на терена на Лаута. Ръководството на „смърфовете” е потвърдило приятелски мач с Лудогорец (Разград) на 3-ти септември в Трявна, като е възможна проверка и срещу Черноморец (Бургас) два дни по-рано.
 

Старши-треньорът Драган Канатларовски пък се закани за победа срещу „акулите”. Наставникът няма проблеми с контузени футболисти, но трябва да се съобрази с липсата на продадения в ЦСКА Пламен Крачунов, както и отсъствието на Серджиньо, който е с наказание.
 

„На мястото на Крачунов разполагаме с Юнес Бенджелюн, Валери Георгиев и Мартин Кавдански. Компагнучи вече е част от отбора, но не мисля, че е в състояние да започне като титуляр. Разчитам и на младите футболисти като Борис Бисеров, като без съмнение труда и старанието му ще бъде възнаградено занапред. Пожелавам на Крачунов много успехи в новия му отбор и се надявам скоро да го видим с националната фланелка на България” каза пред журналистите македонският специалист.
 

Днес клубният автобус ще отпътува за Слънчев бряг от 15.00 ч., където ще отседне в хотел "Амфора". Тренировките до събота ще се провеждат на терена на стадиона в Несебър.
 

Футболистите, които не попадат в групата за предстоящия мач ще играят утре от 17.00 ч. за юношеската формация, водена от треньора Георги Славов. Двубоят ще се играе на стадиона в Куртово конаре срещу местния тим.
 

Ето и пълния списък с групата за мача с Черноморец (Бургас) в събота от 20.00 ч. на стадион "Лазур" в Бургас: 

Вратари:  Лучини, Шеремет 
Защитници:  3. Джерами Родригес  4. Мартин Кавдански  5. Ангел Йошев  6. Пабло Компагнучи  7. Михаил Венков 
Полузащитници и нападатели: 8. Христо Златински 9. Валери Георгиев 10. Любомир Витанов 11. Габор Ерош 12. Ненад Лукич 13. Даксон да Силва 14. Драги Коцев 15. Йордан Тодоров 16. Здравко Лазаров 17. Дарио Захора 
18. Базил де Карвальо 
Крушарски: Когато изпуснеш питомното, гониш дивото колкото си искаш

"Защитата ни е идеална", обяви той

Томаш след загубата: Искам да се боря за шампион и да печеля купи

"Това не зависи изцяло от мен", заяви треньорът на Локо (Пловдив)

Шампионският отбор на Локо (Пловдив) се завърна на "Лаута"

Те бяха специален гост на домакинската среща с Левски

ЗА ПРЕСТИЖ: Левски обърна Локо (Пд) на "Лаута"(ВИДЕО)

"Сините" победиха "смърфовете" за успех с 2:1 в Пловдив

Локо (Пловдив) остава без Евандро за мача във Варна

Вижте и цялата група на "смърфовете"

Локо (Пловдив) ще бъде без петима играчи за мача с ЦСКА 1948

Вижте и кои са те

Френски гранд иска звездата на Локо (Пд)

Нтело прави все по-силно впечатление

СЕРИЯТА ПРОДЪЛЖАВА! Лудогорец ликува на "Лаута"(ВИДЕО)

Късна драма и болезнен за Локо (Пд) герой

Локо Пд със "синьо" оръжие на "Овча Купел"

Мартин Петков картотекиран

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки