Левски срещу Берое в сблъсък №96 за „А” група

Исмаил Иса на линия за старозагорци, само Зехиров е аут

Левски срещу Берое в сблъсък №96 за „А” група

Утре, 20-и септември, „Берое“ излиза срещу състава на „Левски“ в среща от IX кръг на „А“ футболна група. Главният рефер на двубоя Станислав Тодоров от Шумен ще даде първия съдийски сигнал точно в 20 часа на стадион „Георги Аспарухов“ в столицата.

Единствено Атанас Зехиров се възстановява от контузия и попада извън сметките на наставника Петър Хубчев за неделния сблъсък. Новото попълнение Исмаил Иса получи картотека за двубоя и попадна в разширения състав за сблъсъка.

В изминалия кръг на първенството „беройци“ завършиха с нулево равенство срещу шампиона „Лудогорец“, а „сините“ от София надделяха с минималното 0:1 над тима на „Славия“.

Към момента „заралии“ заемат трета позиция в подреждането с актив от 14 точки, а „Левски“ е място по-назад и с 2 пункта по-малко.

Съдийската комисия към БФС повери последния двубой от 9-ия кръг на първенството на Станислав Тодоров от Шумен, а негови първи помощници ще бъдат Иван Вълчев от София и Мартин Димитров от Шумен. Стефан Апостолов от Симитли и Драгомир Драганов от Варна ще бъдат в допълнителна помощ на арбитъра в близост до двете футболни врати, а четвърти съдия е Крум Стоилов от Благоевград. Валентин Чакъров от София е делегат на срещата, а Кольо Данев от Варна ще оцени работата на арбитрите по време на двубоя.

95 са двубоите, изиграни между двата отбора на ниво „А“ група, като досега „беройци“ са надделявали 18 пъти срещу 50 победи от страна на „сините“. 27 са срещите, завършили без победител. Головата разлика е 96:171, в полза на „Левски“.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки