Тодор Гарев: Не можем да си повярваме, че можем да бием, който и да е (аудио)

„Не сме доволни от точката с Берое”, призна старши треньорът на Ботев

Тодор Гарев: Не можем да си повярваме, че можем да бием, който и да е (аудио)
Помощник треньорът на Ботев (Враца) – Тодор Гарев, остана разочарован от равенството 1:1 с тима на Берое, предаде репортер на Novsport.com. Срещата се игра на стадион „Христо Ботев” и бе от програмата на 14-ия кръг на родната „А” група.

„Не сме доволни от точката. Не знам в кой пореден мач вече повеждаме в резултата, и на чужд, и на наш терен, и само няколко минути след това започваме да губим увереност и да даваме инициативата на противника. Футбол се игра до 30-ата минута, тогава стояхме добре на терена, поведохме в резултата, изпълнихме много ъглови удари и може би тогава трябваше да отбележим втори гол и да решим мача”, започна Гарев на пресконференцията след края на двубоя.

„Изпуснахме инициативата и опитен отбор като Берое знае как да се възползва от това. Един елементарен тъч, на 60 метра от нашата врата, гол и 1:1. През второто полувреме нямаше много футбол, повече единоборства, реферът накъса и играта”, призна още специалистът.

„Пак казвам, не сме доволни от точката, може би трябваше да рискуваме повече. Като че ли смените ни не помогнаха, защото дали сме спечелили една, по-добре щеше да са три, тази една не ни грее много, но продължаваме да се борим”.

„След като поведем, момчетата не могат да повярват, че са повели, не знам защо се получава така, след това веднага връщаме инициативата, все едно не можем да си повярваме, че можем да вземем мача, срещу който и да е съперник”, смята Гарев.

„Нямаме креативни идеи в атака, второто полувреме почти нямаше положения, разчитаме само на центрирания, които са 50:50”.

„За дузпата трябва да питате момчетата, които са били наблизо, не можем да обвиняваме съдията, не е това играта на нашия отбор. Срещу по-силните отбори се представяхме по-добре, надявам се през паузата да търсим футболисти, защото определено ни трябват идеи в атака”.

„Сега правим възстановителна тренировка, събота и неделя ще пуснем момчетата да си почиват, защото много им се насъбра. Мачът за Купата няма да го отпишем, но в него ще дадем шанс на момчета, които не са играли толкова много, защото трябва да се пазим за сблъсъка с Видима в неделя”.

„Ненем може би трябваше да влезе по-рано, но сме го пускали и друг път и не е оправдавал доверието, има какво да се желае много от него”, завърши Гарев.
Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

Берое надделя над Спартак (Плевен) с 3:0 в последната си контрола

Заралии не дадоха шансове на противника си днес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки