Иван Вуцов: Това вече е всичко друго, но не и футбол

Всяка заповед при нас е предпоследна, но всеки е недоволен от нещо, казва Вуцов

Иван Вуцов: Това вече е всичко друго, но не и футбол

Иван Вуцов разкритику­ва остро управлението на българския футбол. Бивши­ят изпълнителен директор на БФС и славен играч на Левски и националния от­бор заяви, че всичко, случи­ло се от лятото насам, е доказателство за безотго­ворност и беззаконие.

"Какво може да се случи с Литекс никой не знае, защо­то при нас всяка заповед е предпоследна и това се е доказало в последните го­дини. Случаят с изваждане­то на Литекс не е неприя­тен, той е много неприя­тен. Това е още едно дока­зателство за безотговор­ността и беззаконието в българския футбол. Сега ще мислят, ще се маят дали да ги възстановяват, как да го правят, кога, пък какво ще стане... Българският футбол от лятото е съпро­вождан с всякакви катак­лизми - изхвърлянето на ЦСКА и Локомотив София, сега и на Литекс. По един или друг начин футболът ни отслабва, а ние не сме кой знае каква класа, че да си позволяваме да отхвър­лим едни от най-силните си отбори, и то с лека ръка", каза Вуцов.

Относно поис­каната от Левски оставка на БФС той заяви:

"Левски си имат свое виждане. Яв­но и те имат някакви дово­ди. Като погледнем, всеки има нещо, от което се жал­ва в българския футбол и е недоволен. Това вече е всичко друго, но не и фут­бол".

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки