Славия продава Манзоро и Фонсека в Русия до дни

Много руски милионери са готови да инвести­рат в българския футбол, смята Мирчо Димитров

Славия продава Манзоро и Фонсека в Русия до дни

Голямата звезда на Славия Жереми Манзоро ще бъде продаден в отбор от руската Премиерлига до дни. Неговата съдба ще последва и Карлос Фонсека, който през есента бе под наем в казахс-танския Иртиш. Но­вината разкри мени­джърът, отговарящ за сделките - Мирчо Димитров.

„Ако всичко е на­ред, двамата ще cа подписали с новите си клубове до края на 2015 г. Славия вече продаде един свой играч - Фернандер Касай, които парафира с казахстанския Тобол", разкри Димитров пред „Меридиан Мач".

Именно той стои зад назначението на Александър Тарха­нов за нов треньор на Славия.

„Много руски милионери са готови да инвести­рат в българския футбол. Но искат да има руснаци за треньори. Заради това сега пред Славия се отваря една отлична възможност. Когато доведох Грозни от Спартак Москва в Левски „Лукойл" бе готов да инвестира на „Герена". Това щеше да стане факт, но Лафчис напусна президентския пост. След това имаше вариант Грозни да се върне при „сини­те", но не искаше да работи с Батков. Нека си спомним и „Газпром". През ля­тото   доведох   на преговори с Лудогорец Виктор Гончаренко. Нещата оба­че не се получиха и в момента той е помощник-треньор на ЦСКА Москва, а скоро ще и старши", завърши Димитров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки