Парма измъкна точка от Фиорентина в края (видео)

Чезена и Катания също не се победиха

Парма измъкна точка от Фиорентина в края (видео)

Парма и Фиорентина завършиха при равенство 2:2 отложения си мач от италианската Серия А. Двубоят се проведе на „Стадио Енио Тардини”, а домакините успяха да измъкнат точката след попадение в заключителната част от срещата.

Иначе Парма първо успя да поведе в резултата, след като Стефано Окака Чука отбеляза попадение в 28-ата минута. Преднината на домакините от един гол се запази и до почивката на мача.

През второто полувреме Фиорентина съумя да възстанови равенството. Това се случи в 60-ата минута, а точен за 1:1 бе Матия Настасич. „Виолетовите” излязоха с гол напред в 71-ата благодарение на Алесио Серчи, но Парма все пак измъкна точката в 88-ата минута, когато точен за крайното 2:2 бе Себастиан Джовинко от дузпа.

След равенството Парма е на 16-ото място с 30 точки, докато Фиорентина заема 12-ата позиция с 32.

В друг отложен мач Чезена и Катания не се победиха и завършиха сблъсъка си при нулево равенство. Домакините от Чезена играха с човек по-малко на терена от 21-ата минута, когато Даниел Пудил видя картона с червен цвят. Гостуващият тим на Катания бе по-активният до края на срещата, но попадение така и не падна и двата тима взеха по точка.

След равенството Чезена е на предпоследната 19-та позиция, като вече има 17 точки, докато Катания е на 8-ото място с 35 пункта.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки