Надъхват с премии Септември (Симитли) срещу ЦСКА

5 лева ще струват билетите за мача за купата в четвъртък, обяви Апостол Апостолов

Надъхват с премии Септември (Симитли) срещу ЦСКА

Кметът на Симитли Апостол Апостолов смята, че отборът на Септември има шансове да отстрани ЦСКА за Купата на България.

„Класирането на ¼ финал за Купата на България е исторически момент за  Септември (Симитли). Играем с ЦСКА, но това не ни притеснява. Напротив такива мачове за нас са най лесни. Играем разкрепостено, защото няма какво да губим, а може само да спечелим. Надявам се футболистите да разкрият възможностите си в този мач и защо да не отстраним ЦСКА", оптимистично сподели Апостолов пред кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.

За мача от първенството между ЦСКА и Калиакра четох, че най-евтините билети са на цена 5 лева. За мача в Симитли мислим да сложим същите цени на билетите”, коментира Апостол Апостолов. Градоначалникът все още не е наясно какви пари ще получи отборът от телевизионните права.

„Знаем само, че мачът ще се излъчва директно по телевизията, но никой от БФС и ПФЛ не ни казва какви пари ще получим. Надявам се обаче и това да се изясни”, добави Апостолов.

В заключение той сподели, че веднага след победата над Сливнишки герой днес с 2:0 в съблекалнята футболистите са получили премии. По този начин ръководството надъхва футболистите за сблъсъкът с ЦСКА в четвъртък от 15:30 часа в Симитли.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки