Карачанаков: Не се чувствам като звезда, искам да играя за отбора (видео+снимки)

„Получих шанс от Стойчо Младенов и се старая да оправдая доверието”, заяви футболистът на ЦСКА пред репортер на Novsport.com

Карачанаков: Не се чувствам като звезда, искам да играя за отбора (видео+снимки)

Представящият се отлично напоследък футболист на ЦСКА Антон Карачанаков бе награден за футболист номер едно на XX кръг в българската „А” футболна група, съобщи репортер на Novsport.com.

Юношата на благоевградския Пирин изпревари в традиционната анкета на пресклуб „България” и вестник футбол халфът на Миньор (Перник) Милен Василев, който заби единственото попадение при успеха на „чуковете” над Левски на „Герена” в същия кръг. Карачанаков обаче се отчете с попадение и асистенция за успеха на „червените” над Локомотив в Пловдив и така получи 10 гласа от 20 възможни.

„Искам да благодаря на треньорското ръководство, че ми дадоха шанс. Радвам се, че спечелих тази награда”, заяви техничарят на „армейците”. „В момента всичко в клуба е нормално като обстановка. Аз в никакъв случай не се чувствам като звезда или като лидер, а като част от отбора. Получих шанс от Стойчо Младенов и се старая да оправдая доверието.

Не подражавам на никого, играя своята си игра и искам да бъда себе си. Като малък бях фен на Милан, но сега не подкрепям други отбори, освен ЦСКА”, каза още Карачанаков, след което бе попитан дали се задава следващото златно поколение на „армейците”, след това на Стилиян Петров, Мартин Петров и Димитър Бербатов, както и дали има специален метод за подготовка преди изпълнение на пряк-свободен удар:

„Пожелавам си ние да сме следващото златно поколение на ЦСКА, но не мога да кажа дали това е така. Колкото до статичните положения, след тренировка оставам и тренирам допълнително, а специално преди мача с Локо /Пд/ треньорът ми каза аз да изпълнявам преките свободни удари и го направих. Не знам обаче дали вече мога да се нарека титулярен изпълнител на статичните положения в ЦСКА”, обяви в заключение младокът.

Загорчич: Ще направим всичко по силите си за Европа

„Да си национал на България е върхът на кариерата ти“

От Ботев: Славия си заслужи успеха

„Искахме да се надиграваме, но не се представихме силно след червения картон“

Вальо Илиев: Равностоен мач и ценен опит за младите

„Резултатът е закономерен“, заяви треньорът на ЦСКА 1948

Киров: Закономерно равенство, разликата остава само точка

„Получи се равностоен двубой“, заяви треньорът на Арда

Потвърдено: Солени глоби за ЦСКА, Локо Пд и Левски

Вижте всички решения на Дисципа

ФАНТАСТИЧНО! Черно море излезе втори в Европа заедно с ПСВ

Вижте класацията

Дерменджиев: Някои футболисти не мога да ги позная (ВИДЕО)

Наставникът на Лудогорец беше много критичен след загубата с 0:4 от Черно море

Черно море разгроми Лудогорец с 4:0, докосва Европа (ВИДЕО)

"Моряците" хвърлиха "Тича" в еуфория

Томаш отново е фаворит за ЦСКА

Вижте подробности

Втора Лига
Трета Лига
Футзал

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки