Сензациите в пресата: ЦСКА с най-скъпите билети за аматьори в Източна Европа

"Червените" пак се усъмниха в коректността на БФС, Лудогорец се кара с кмета за 1 000 лв.

Сензациите в пресата: ЦСКА с най-скъпите билети за аматьори в Източна Европа

Сензациите в родната спортна преса на 27 февруари, събота, 2016 година:

24 часа: От ЦСКА пак се усъмниха в БФС

В ЦСКА отново се усъмниха в лоял­ността на БФС, след като се оказа, че мачове могат да се предават по те­левизията дори ако по това време има двубой от „А" гру­па.

В неделя ще се предава „Сливнишки герой" - „Миньор" от Югозападната „В" група, който стартира в 11,45 часа на стадиона в Сливница и ще приключи след 13,30 ч. В същото време от 13,15 пък е предвиден двубоят „Славия" -„Берое" от елитната ни група.

От началото на сезона феновете на „червените" бяха тормозени по този параграф и мачовете бяха насрочвани за какви ли не часове уж да не дубли- рали тези в „А" гру­па.

За други отбори обаче това вероятно не важи.

Меридиан мач: Рекорд при аматьорите – ЦСКА с най-скъпите билети в Източна Европа

ЦСКА може да се похвали с още едно първо място, което обаче изоб­що не радва много феновете. Става дума за цената на билетите от аматьорската Югоза­падна „В" група. Онзи ден от „Ар­мията" обявиха цените на пропус­ките за днешното домакинство на Септември (Сф), като най-скъпият от тях, този за сек­тор „А", струва 12 лева.

Проучване на „Меридиан Мач" показва, че това е най-скъпият билет за аматьорски мач в цяла Из­точна Европа. Не­що повече - за да гледаш домакинс­ки двубой на изх­върления при аматьорите италианс­ки Сиена, се пла­щат... 2 евро.

През есента до­макинските срещи на ЦСКА бяха най-посетените в българския фут­бол с малко над 5000 зрители средно на мач. Пред­вид цените на би­летите за мача със Септември (Сф) - 12 и 5 лв., това означава, че в касата на „чер­вените" ще вля­зат приблизител­но 50 000 лева само от един двубой, и то срещу подобен съ­перник. За справ­ка, най-скъпият пропуск за дер­бито за титлата между Лудогорец и Левски, струваше 15 лв.

Веднъж през този сезон фено­вете възнегодуваха от цената на билетите. А в момента по форумите те отново изказват недоу­мение от решението на шефо­вете, които отго­ре на всичко не искат да дадат някой лев за сек­тор „В", който стои затворен.

7 дни спорт: Лудогорец се цупи за 1 000 лв. в споровете с кмета

Скандалите около Лудогорец и кмета на Разград д-р Валентин Василев не спират вече цяла седмица. Както е известно, градоначалникът и предложението му за нов концесионен договор с футболния клуб предизвикаха сериозни полемики. Шампионите започнаха да се дърпат заради такса от 0,5% от всички приходи на стадиона. "Това е извиване на ръце", ревнаха от клубната управа.

Проучване на "7 дни спорт" обаче показва, че общинската управа иска процент от продажбата на билети и фенски артикули единствено на територията на "Лудогорец Арена". В момента на стадиона няма кафене или ресторант, следователно големи приходи от това не се генерират. На "Лудогорец Арена" няма и обособен феншоп, а само каравана извън района на стадиона.

Приблизително от началото на сезона от клуба са изкарали близо 300 хил. лв. Толкова прави приблизителната сметка от броя на 30-те хиляди зрители, посетили стадиона в 10-те домакинства в "А" група. Смешното е, че 0,5 процента от подобна сума са смешните малко над 1000 лв. Това е дори по-малко от месечната заплата на третия вратар на отбора Георги Аргилашки.

Шеф на ЦСКА пожела успех на Лудогорец в Европа

Европейско поведение от "червените"

Орманджиев: ЦСКА има подсигурен бюджет за години

„Има пари за стадион, за школа, за първия и за втория отбор“

Сензационна новина за ЦСКА

Емблемата има нов собственик

Георги Минчев за ЦСКА: Скоро ще е ясно

Таранът говори на прибиране от Букурещ

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Свирепа санкция чака ЦСКА

Парична глоба и лишаване от домакинства грози "червените"

Кюстендилеца: Сцените бяха грозни, но това е доказателство, че ЦСКА е жив!

Лидерът на Сектор Г даде мнението си за баталните изцепки на феновете

Фенове на ЦСКА скочиха на директор (ВИДЕО)

За чужди грешки отговорност не мога да нося, обяви Филипов

Орманджиев: Срам! Бесен съм! (ВИДЕО)

Ще направим отбор, обеща директорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки