Йоргачевич: Спахме от 3 до 7 сутринта и пак ги бихме

Показахме качества, показахме, че имаме голям дух, казва вратарят

Йоргачевич: Спахме от 3 до 7 сутринта и пак ги бихме

Вратарят на Левски Боян Йоргачевич заяви, че той и съотборниците му са показали завидна психическа устойчивост при успеха с 2:0 над Черно море на „Тича”. "Сините" имаха проблеми с пътуването за Варна, не можаха да кацнат със самолет заради гъста мъгла, върнаха се в София и пътуваха с аавтобус.

„Знаехме, че ни чака труден мач. Ситуацията преди мача беше голямо напрежение – загубихме първия мач срещу Лудогорец. Очакваше се да направим добър резултат, обаче тука не е лесно да се играе срещу Черно море. Те са добър отбор с характер, но днес моят отбор беше много стабилен психически. Не можехме да дойдем със самолет, спахме всички от 3 до 7 сутринта. Това говори само колко сме стабилни психически. Показахме качества, показахме, че имаме голям дух и че всички в Левски направиха добра селекция на футболисти”, сподели сръбският страж пред „Диема Спорт”.

„От един вратар се очаква да дава спокойствие, това дава самочувствие на целия отбор, не само на защитата. Всички играем за всеки в Левски”, допълни Йоргачевич.

"Направихме нещо голямо, след като не спахме, не стана със самолета и пътувахме с рейс. Още не сме си казали последната дума в това първенство. Искаме да показваме на терена какво можем, а не по вестниците и по телевизията", допълни Йоргачевич пред чакащите го журналисти пред стадиона.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки