Замесен в тотомафия хазартен бос убит показно в София

Точно този австрийски букмейкър алармира за уредени мачове в "А" група

Замесен в тотомафия хазартен бос убит показно в София

40-годишният благоевградчанин Йордан Динов бе убит в столицата днес. Сигналът е подаден към 10.00 часа тази сутрин на тел. 112. Мъжът е открит в безпомощно състояние на ъгъла на улиците „Будапеща” и „Кирил и Методий”. Състоянието на мъжа било критично и независимо от оказаната първоначална помощ, на път за болницата той починал.

 

40-годишният благоевградчанин, който бил в София без адресна регистрация, е регистриран в полицията за незаконен хазарт през 2004 г. Случаят е поет от криминалисти от сектор „Престъпления против личността” и колегите им от столичното Пето районно управление.


В убития са намерени голяма сума пари – 5000 евро, 32 000 лева, както и айфон и два таблета. Установен е човекът, който е подал сигнала, той също ще бъде разпитан за това – дали е видял нещо повече. Издирват се камери в района, които ще бъдат прегледани в по-късната част на деня, за да се установи дали е заснето престъплението, каза старши комисар Валери Йорданов.

На мястото на стрелбата дойде и бившият кмет на Община Благоевград Костадин Паскалев. На въпрос - каква му е връзката с убития, той каза, че е бил приятел на баща му. Динов е син на известен лекар от Благоевград. 


40-годишният Динов от Благоевград е юрист по професия, син е на известен благоевградски лекар. Главен мениджър е на австрийската букмейкърска фирма “Скай Спорт 365 - България” ООД и управляваните клиентски центрове на “Planet Win 365” Син е на Петър Динов, лекар от Благоевград. Пунктовете са проверявани неколкократно за нелегална букмейкърска дейност. Самият Динов е оправдан по подобно обвинение през 2009 година.

 

 

Точно този австрийски букмейкър алармира за уредени мачове в "А" група чрез Франческо Баранка. Италианецът е юридически консултант на "Скай Спорт 365" и сътрудник на УЕФА в борбата с тотомафията. 

 

Срещите, които според компанията са съмнителни, са: Монтана - Левски (0:3),  Славия - Локо (София) (2:1) и Локомотив (Пловдив) - Литекс (2:1). Италианецът се позоваваше на необичайно високи залози на въпросните 3 мача, след което подаваше сигнал до УЕФА.

 

В ефира на Канал 3 бе осъществена директна връзка с италианския адвокат. Ето какво каза той:

 

"Последно вчера се чух с Йордан и всичко беше наред. Това, което се случи, е много странно."

 

Клиентите на Fibank вече могат да използват и Xiaomi Pay

Вижте подробности

Поканиха Стоичков на Конгреса на ФИФА

В него ще участват Георги Иванов, Борислав Попов и Ивета Банкова-Стоянова

Шефът на световния биатлон впечатлен от възможната ни кандидатура за Младежка олимпиада

Оле Далин беше награден днес със специален плакет от министъра на младежта и спорта Георги Глушков

Риск от загуби за милиони в Спорт Тото заради некадърност на ръководството

Новоизградени пунктове са на многократно по-високи цени, а вече дефектирали и протекли. Изпълнителният директор за пореден път показва липса на опит и компетенции

Заплашиха ФИФА със съд

Ако централата продължи да товари с нови състезания футболния календар

ХРИСТОС ВОСКРЕСЕ! ЧЕСТИТ ПРАЗНИК!

Хиляди миряни в цялата страна посрещнаха светлото Възкресение Христово

Томас Бах: Готов съм да вляза в река Сена, ако ме поканят

"Дано само не е твърде студено", заяви шефът на МОК

БФС и СУ  организират семинар по спортно право

Курсът е изцяло безплатен и ще се проведе на английски език във вторник и сряда

В Търговище: Министър Глушков откри финалния етап на Ученическите игри по баскетбол за девойки

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки