Алегри: Беше ужасна седмица

Наставникът на Милан - Масимилиано Алегри, остана много огорчен от вчерашната загуба на неговия отбор с 1:2 от състава на Фиорентина

Алегри: Беше ужасна седмица
Наставникът на Милан - Масимилиано Алегри, остана много огорчен от вчерашната загуба на неговия отбор с 1:2 от състава на Фиорентина. Двубоят се игра на стадион "Сан Сиро" и бе от програмата на 31-ия кръг на италианската Серия "А". 
 
"Това бе ужасна седмица. Първо завършихме наравно с Катаня, след това паднахме от Барселона, а сега и от Фиорентина. Не съм прекалено притеснен, защото още има време. Има да се разиграят още 21 точки и всичко може да се случи. Тази загуба обаче не бе очаквана. Сега трябва да покажем характер, защото той ни е нужен в този момент. Нуждаем се от повече ярост. Седмицата е лоша и Великден също няма да е особено приятен. Фиорентина обаче заслужаваше тази победа и не можем да се оплакваме. Като че ли при нас имаше и натрупана умора. Трудно контролирахме топката. Допуснахме нелеп гол на Йоветич, а след това и още един. Дали имаше дузпа срещу Макси Лопес? Може би бе леко щедра, но пък след това имаше и друго нарушение срещу Касано", заяви Алегри след мача.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки