Боби Михайлов троши седалки в Еншеде

Николай Михайлов сподели повече от инте­ресни детайли за живота си. Националният вратар призна пред bTV, че тат­ко му Борислав превър­тява, когато гледа негови мачове

Боби Михайлов троши седалки в Еншеде
Николай Михайлов сподели повече от инте­ресни детайли за живота си. Националният вратар призна пред bTV, че тат­ко му Борислав превър­тява, когато гледа негови мачове. 
 
"Баща ми ми е най-смешен. Един час преди мой мач изключва телефона си, завива се с одеялото горе в къщата и не мърда. Един път си счупи костица от лакътя, защото беше набил мра­мора в ложата на "Васил Левски", разкри стражът на 'Твенте". 
 
Президентът на БФС веднъж дори буйствал в ложата на холандския клуб. По време на двубой от Шампионс­ката лига срещу "Интер" счупил една седалка. От яд Борислав Михайлов я ритнал и тя паднала на земята. 
 
Националът също така призна, че прес­тоят в 'Твенте" променил мисленето му. 
 
"Преди бях леке на 17-18 години и в "Левски" взимах доста па­ри. Интересувах се от дискотеки, момичета, ко­ли, дрехи - всичко, което дразни хората, защото все още не бях постигнал нищо. Голяма роля за промяната изигра фак­тът, че заживях сам", призна Михайлов.
 
От великия "Ливър­пул" с богатите си и звез­дни съотборници Ники се озовал насред холандско село с крави. Вратарят бил толкова шокиран, че веднага поискал от мени­джъра си Лъчо Танев да го махне. 
 
Голяма роля изиграл треньорът на вратарите, който успял да втълпи на национала, че е настъпил моментът да направи нещо смисле­но и важно в живота си. Той го карал да мие и да надува топките.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки