Генов: Успешната ни серия навън ще продължи

Единствената цел пред Черно море в гостуването на Черноморец в Бургас е ус­пешната серия на чужд те­рен да продължи, категоричен бе наставникът на тима Стефан Генов

Генов: Успешната ни серия навън ще продължи
Единствената цел пред Черно море в гостуването на Черноморец в Бургас е ус­пешната серия на чужд те­рен да продължи, категоричен бе наставникът на тима Стефан Генов. Моряците спечелиха последните си три двубоя извън Варна, а се­га се канят да вземат и четвърти.
 
"Показахме, че можем да играем доста успешно на контраатаки. Теренът в Бургас е перфектен и поради тази причина очаквам да се представим на ниво и да спе­челим", заяви Генов. 
 
Той отсече, че Черноморец не го притеснява, но побърза да добави, че ще се съобразят с противника.
 
"На всички е ясно, че Херо е изградил доста здрав от­бор. Това ще бъде едно от най-трудните ни гостувания дo края на сезона и nopagu тази причина е много важно да успеем да го вземем. Про­тивникът има проблеми в защита, но не мисля, че то­ва ще окаже влияние. Дори напротив, очаквам да изля­зат двойно по-концентрирани. Едно е сигурно - мачът ще бъде доста интересен за гледане", допълни трень­орът на Черно море. 
 
Той из­рази съжаление, че няма да може да използва Ермес Паломино. 
 
"Неприятно е, но се надявам този, който влезе на негово място, да се предс­тави на висота. Неведнъж съм казвал, че в отбора има 24-25 футболисти и аз разчи­там на всички и вярвам във всички", заключи Стефан Ге­нов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки