И в регионалните дивизии пляскат за Стенли (снимки)

Вторият в класирането на монтанската Южна регионална група Шурданица (Георги Дамяново) победи с 2:0 лидера Вихър (Николово) в най-интересната среща от ХІХ кръг

И в регионалните дивизии пляскат за Стенли (снимки)

Вторият в класирането на монтанската Южна регионална група Шурданица (Георги Дамяново) победи с 2:0 лидера Вихър (Николово) в най-интересната среща от ХІХ кръг. Мачът се игра на метри от Лопушанския манастир, като и двата гола паднаха след почивката, предаде репортер на Novsport.com.

 

Резултатът откри с глава най-ниският на терена Мишо Михайлов в 56-та мин. 11 минути по-късно голмайсторът на домакините Денислав Езекиев покачи с неспасяем удар от фаул. Гостите имаха по-чисти положения през първото полувреме, но Милен Заков на два пъти пропусна от удобни позиции, а веднъж и гредата помогна на георгидамяновци.

 

Точно в 19-та мин. на мача пък главният съдия Емилиян Тодоров прекъсна мача, а футболистите и многобройната публика с искрени ръкопляскания изказаха своята подкрепа към капитана на Астън Вила и българския национален отбор Стилиян Петров.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки