Сензациите в пресата: ЦСКА чака бивш играч на Арсенал

ЦСКА изрита Каубоя, Стяуа следи Миро Иванов, Милиев остава в Левски

Сензациите в пресата: ЦСКА чака бивш играч на Арсенал
ЦСКА чака бивш играч на Арсенал, твърди "Меридиан мач"
 
ЦСКА е на път да направи сензационен трансфер, съобщава вестник "Дери Джърнал". Според изданието, клубът преговаря от няколко дни с ирландския халф Патрик Крег, който е бил част от състава на Арсенал преди години. 
 
През 2004 година той подписва с "артилеристите" като голям талант и прекарва два сезона при тях. В този период обаче, играчът записва едва три мача в турнира за Купата на Лигата, като дебютът му е при победата над Евертън с 3:1. След това играчът се мести във Фолкърк, а след това кариерата му върви все надолу и минава през редица второразредни отбори от Острова.
 
Последно играчът е бил пред трансфер в Дери Сити, където е изкарал успешен пробен период, но точно тогава с него са се свързали от ЦСКА и той е изявил желание да акостира в България.
 
Ако Крег дойде у нас, то той ще стане вторият ирландецът в редиците на ЦСКА след Килиън Шеридън.
 


ЦСКА изгони Каубоя след конфликт с новите шефове, пише "24 часа"
 
Административният директор на ЦСКА Димитър Димитров - Каубоя е бил уволнен вчера от собствениците на клуба, пише вестник "24 часа". Според изданието бившият съдия е влязъл в конфликт с новия спортен-директор в клуба Родриго Ваноли, който се е опитал да му обясни как да си върши работата.

Каубоя обаче се опънал и е бил натопен пред началниците, които са взели решение да го освободят.
 


Стяуа иска Мирослав Иванов, гърмят от "Тема спорт"
 
Румънският гранд Стяуа проявява сериозен интерес към атакува­щия полузащитник на Лудогорец Мирослав Иванов, пише пресата в северната ни съседка. Според меди­ите отвъд Дунава трень­орът на червено-сините Лауренциу Регекампф е ос­танал силно впечатлен от представянето на Деко в спаринга срещу Динамо Бу­курещ (3:1). 
 
В двубоя с куче­тата нисичкият халф бе много деен по лявото крило, като след великолепна комбинация с Дяков вкара красив гол. След контролата Регекампф, който е бивш футболист на Литекс, се е поинтересувал от възможността Деко да акостира на „Генча". Той се е срещнал с Ивайло Петев и е разговарял с него за це­ната на полузащитника.
 
През миналия сезон Ми­рослав Иванов записа 27 мача за орлите в А група, в които отбеляза 4 гола. Последният от тях обаче бе с много висока цена, тъй като с него разградчани спечелиха директния сблъсък с ЦСКА и грабнаха титлата.
 
Доскоро в Стяуа игра Ва­лентин Илиев. Договорът на защитника обаче изте­че през лятото и той на­пусна червено-сините.
 
Въпреки отличните вза­имоотношения между бив­шите съотборници в Литекс Ивайло Петев и Лауренциу Регекампф е малко вероятно да се стигне до трансфер. Деко е основен футболист в схемата на разградчани, като взе учас­тие във всички контроли на тима до момента. Шан­совете Мирослав Иванов да остане в Разград ста­ват още по-големи и пред­вид малкото време преди първите мачове на тима в Шампионската лига срещу Динамо Загреб.
 
В същото време стана ясно, че собствениците на Лудогорец Георги и Кирил Домусчиеви ще пристиг­нат при отбора в Австрия. Двамата ще наб­людават последната кон­трола на тима срещу Ру­бин Казан утре. 
 


Обрат - Милиев остава в Левски, разкрива "Меридиан мач"
 
Централният за­щитник на Левски Йордан Милиев най-вероятно ще остане в клуба и през новия сезон, научи „Мери­диан Мач". Браните­лят бе пред трансфер в израелския Ирони Рамат Ашарон, но на този етап сделката пропада. Тимът от Израел е обещал на Милиев определени финансови условия. Когато юношата на Локо (Пд) акостирал на място, за да под­пише, установил, че офертата е солидно занижена. След това евреите са вдигнали малко предлаганата сума, но тя все още е по-малка от първо­началната спогодба. Двете страни са си дали още няколко дни, в които да по­мислят за евентуал­ни отстъпки, но по наша информация трансферът почти сигурно ще пропадне. 
 
Пред Милиев има и други вариан­ти в чужбина, но са­мо с Ирони Рамат Ашарон се е стигало до конкретни разго­вори.
 
След почти сигур­ния провал на сдел­ката сериозно се уве­личава шансът Ми­лиев да остане в Лев­ски. Най-вероятно още днес той ще ле­ти за Австрия, къде­то „сините" са на ла­гер. Нищо чудно ро­деният в Пещера иг­рач дори да поиграе в някоя от контролите в Линдабрун.
 

 

Белчев: И за мен това, което се случва е необяснимо

Треньорът на ЦСКА бе доста разочарован

Храбър Крумовград не се даде и на ЦСКА (ВИДЕО)

"Червените" заплашени от бараж за Европа

ЦСКА пусна билетите за Крумовград

"Червените" примемат хита на сезона в събота

Потвърдено: Нов директор и скаутско звено в ЦСКА

„Червените“ търсят президент, не се разбраха с Бербатов

Християн Петров: Боли ни! Това не приляга на ЦСКА!

Бранителят бе много разочарован след загубата от Лудогорец

Белчев: Не отива на ЦСКА да е на второто място

Треньорът на "червените" бе разочарован след загубата от Лудогорец

Окончателно: ЦСКА без каре титуляри, но с Каранга в Разград

Стамен Белчев определи групата за Лудогорец

Матей аут за Лудогорец, пред раздяла с ЦСКА

Капитанът може да е изиграл последния си мач с червената фланелка

ЦСКА готви мащабна селекция, гледа към Испания

„Червените“ търсят подсилване във всички линии

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки