Румен Стоянов е новият треньор на Марек

Анжело и Янек Кючукови остават в школата

Румен Стоянов е новият треньор на Марек
Румен Стоянов-Рендето е новият старши треньор на Марек, предаде кореспондент на Novsport.com. Новината съобщи изпълнителният директор на дупничани Ивайло Паргов. Бившият играч на ЦСКА ще замени на поста Анжело Кючуков.

Клубният началник на Марек Ивайло Паргов коментира, че Анжело Кючуков ще продължи да работи в клуба като треньор на децата, а братовчед му Янек Кючуков продължава да води старшата възраст на отбора.

„Не ми харeсваше как вървят нещата в школата на Марек. Затова заложихме на квалифицирани хора като Янек и Анжело Кючукови, които да се занимават с подрастващите. Още миналата седмица се знаеше, че Румен Стоянов ще води представителния отбор на Марек, но не искахме да го разгласяваме докато не получим неговото съгласие. Той е един от най успелите треньори в новата история на Марек. По негово време отборът играеше много атрактивно в „А” група. Под негово ръководство Марек  направи силно представяне в несъществуващия вече турнир Интертото и изигра силни мачове срещу белгийския Генк. Надявам се да вдигне нивото”, коментира Ивайло Паргов.

Марек стартира предсезонната си подготовка по план на 9 юли. Заниманията през първата седмица на отбора ще води клубният шеф Ивайло Паргов. Новият треньор Румен Стоянов води в момента формацията на на футболистите без договори и ще поеме Марек малко по-късно. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки