Дунав тръгва на лагер с още двама нови

Новите имена в състава са Дарко Стоянов и Евгени Александров

Дунав тръгва на лагер с още двама нови

С още двама нови футболисти подписа договори "Дунав" Русе. Това се случи точно преди заминаването на отбора за първия лагер в лятната му подготовка за Първа професионална лига.

 

Както вече съобщихме, "драконите" пътуват днес за Етрополе, където ще се готвят до 3 юли. Междувременно ще изиграят контроли в Правец с "Левски" София на 29 юни и със "Септември" София на 2 юли. Следва лагер в Тетевен, където сигурна е проверката с "Етър" Велико Търново. В първата си контрола момчетата на Веселин Великов направиха 1:1 с "Берое" в Стара Загора.

 

Новите имена в състава са Дарко Стоянов и Евгени Александров.

 

Стоянов е роден на 11 февруари 1990 г. в Македония. Висок е 191 см. Играл е в националните отбори на Македония до 17, 19 и 21 г. Бил е част от най-титулования клуб на своята страна - "Вардар" Скопие, а за последно е бил в отбора на "Брегалница" Щип, който също като "Дунав" е кръстен на река и играе със сини екипи. Има силен ляв крак и играе успешно освен като централен защитник и като ляв бек.

 

Евгени Александров е вратар. Роден е на 14 юни 1988 г. в Елин Пелин. След кратък престой в местния "Левски" е привлечен в школата на "Септември" София, а от 2005 г. е част от "Литекс" Ловеч, с който е двукратен шампион и носител на купата на България.

 

Припомняме, че с "Дунав" вече договори подписаха и бранителят Георги Кременлиев, халфовете Стефан Митев, Спас Георгиев и Васил Шопов, който ще подпомага атаката на тима.

 

"Селекцията в отбора не е приключила. Преговаряме с още футболисти, които да засилят конкуренцията в отделните линии", увери изпълнителният директор на "драконите" Ивайло Петков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки