Станислав Владимиров е рали шампион на България за млади пилоти

"Изключително съм щастлив от успехите, които постигна нашия екипаж през този сезон"

Станислав Владимиров е рали шампион на България за млади пилоти
Екипажът на Иномоушън Рейсинг Станислав Владимиров и Чавдар Събев триумфираха с шампионската тила в Българския рали шампионат за млади пилоти носещ името на легендарния български състезател Тодор Славов.

Освен най-престижната титла в кариерата си, Владимиров и Събев заслужиха и първото място в клас RC3, а в годишното класиране при автомобилите с един двигателен мост са втори след Дилян Станков и Младен Карчев.

Станислав и Чавдар се представиха отлично в последния кръг от шампионата, който завърши вчера – 47-то рали „Стари Столици“. Тандемът на Иномоушън Рейсинг, за когото това е първи пълен сезон в националното първенство, завърши на пето място в генералното класиране, на трето при автомобилите с един двигателен мост и второ в клас RC3. 

„Изключително съм щастлив от успехите, които постигна нашия екипаж през този сезон. Въпреки, че това им беше първа пълна година в рали шампионата, Станислав и Чавдар показаха отлични резултати и подходиха изключително разумно към всички състезания. Успяхме да спечелим два много важни за нас шампионата – трофея на името на Тодор Славов и битката в клас RC3. В последното рали, Станислав и Чавдар показаха и изключително атрактивна езда, която се хареса на многобройната публика, която наблюдава рали „Стари столици“ – сподели мениджърът на Иномоушън Рейсинг Владимир Гатев. 

Станислав Владимиров и Чавдар Събев не успяха да завършат само в едно състезание – рали „България“, когато техния автомобил Опел Астра GSi, който е най-стария в шампионата, получи повреда. 

„От името на целия отбор искам да благодаря на нашите партньори, които ни подкрепиха в първата ни пълна година в Българския рали шампионат. Надявам се, че ще продължим съвместната си работа, а за догодина ще имаме и възможността да сменим автомобила с някоя от актуалните машини, които се карат в европейските шампионати“ – обобщи Гатев.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки