Дерменджиев: През парадния вход влязохме в Лига Европа

„Ние наистина имаме сгъстен цикъл, но за нас това е добре, защото държи футболистите будни”

Дерменджиев: През парадния вход влязохме в Лига Европа

Старши треньорът на Лудогорец поздрави футболистите си след равенството 2:2 с ПСЖ. Той подчерта, че „орлите” са влезли в турнира Лига Европа през парадния вход, без да разчитат само на Арсенал.

 

„Аз съм изключително доволен от играта. Вие знаете на ПСЖ класата каква е. Ние през парадния вход влязохме в Лига Европа, не разчитахме само на Арсенал. Изиграхме силно тактически мач, ПСЖ имаше своите положения. Доволен съм, но и малко съжалявам, заради момчетата, така в последния мач да победим. Футболът за това е феномен, защото е непредвидим. Всяка секунда се променя ситуацията на терена. благодаря на момчетата. Отборът израства. Виждате срещу какви футболисти играят смело и с интелект”, каза треньорът на Лудогорец.

 

„Не се задоволяваме, но точката е ценна. Виждате в рамките на два месеца промяната в играта и поведението на футболистите. Учим се от грешките и виждате, че има разлика. Бях казал на момчетата, че ще сме шампиони и ще играем в Лига Европа. Чакаме да видим какъв отбор ще ни се падне и после ще му мислим. Аз се радвам, че не чакахме резултат от Базел – Арсенал, а играхме за победа. Аз не приемам сбърканите топки при изнасянето като грешки. Просто вижте какви футболисти играят в ПСЖ”.

 

„За нас е голяма гордост, че има запитвания за наши футболисти. Нашите собственици ще преценят кой трябва да бъде изходящ трансфер. Знаете, че един отбор се създава много трудно и ще трябва да видим ако има трансфер, кой ще дойде, за да замести продадения футболист. Моето желание е от Лудогорец да излизат футболисти като Кейсара. Не говорим за цена, а като отбор и игра след това. Въобще не смятам, че продажба на футболист зависи от съперника в Лига Европа”. 

 

„Не искам да гадаем, чакаме жребия и така. Ние наистина имаме сгъстен цикъл, но за нас това е добре, защото държи футболистите будни. Продължаваме да радваме българските фенове, дано и отборите от Лига Европа се харесат на феновете”, добави Дерменджиев.

 

„Този сезон може да се даде най-високата оценка за Лудогорец откакто е създаден клубът. Можеше да имаме още точки. В първенството водим с 9 точки. За първи се случва отборът на полусезона, въпреки че има още мачове, да води с 9 точки. Това  показва, че Лудогорец е отбор на едно средноевропейско ниво. Това ще е добре и за националния отбор”.

Лудогорец е само на една титла от рекорда в Европа

Тимът се изравни с БАТЕ Борисов и Розенборг

Петричев: Искаме да влезем в групите на Шампионската лига

Изпълнителният директор на Лудогорец си постави високи цели

Щастливият Дерменджиев: Има си място за тази титла! Поздравявам всички!

Треньорът на Лудогорец бе на седмото небе след триумфа

Недялков: Враждата между нас и ЦСКА поражда агресия

Капитанът на "орлите" бе много щастлив след спечелената титла

Лудогорец без звездите срещу Левски?

В Разград разпускат титулярите след последното домакинство

Ас на Лудогорец II е с изтичащ договор, "орлите" могат да го изпуснат

Димитър Илиев има контракт до края на сезона

Дерменджиев след 13-ата поредна победа: Искам и титлата, и купата!

Треньорът на Лудогорец бе много доволен от успеха над Хебър

13 от 13! Лудогорец държи 13-та титла (ВИДЕО)

"Орлите" спечелиха категорично с 3:0

Капитанът на Лудогорец Антон Недялков поднови тренировки

Той се възстанови след поредната си контузия

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки