Левски без Огнянов срещу Уйпещ

Спас Русев мълчи по питанията на феновете

Левски без Огнянов срещу Уйпещ

Треньорът на Левски Елин Топузаков ще може да разчита на последното попълнение Антон Огнянов най-рано след седмица.

Вчера на 28-годишния играч, който бе привлечен в началото на седмицата от Дунав Русе, бе изготвена специална програма от кондиционните треньори Ясен Екимов и Роко Перота. Според нея до седмица крилото трябва да влезе в добро функционално състояние.

28-годишният Огнянов със сигурност пропуска следващата контрола на сините. Тя е в неделя, 29 януари, срещу унгарския Уйпещ.

Спарингът ще се играе в Паралимни - градче, непосредствено до кипърския курорт Агия Напа, в който Левски е на лагер. Приятелската среща ще се излъчва директно по клубната телевизия.

Съперникът пък се намира на шесто място в унгарското първенство с актив от 26 точки след 19 изиграни кръга. Антон Огнянов заяви, че се надява дори по-бързо да настигне колегите си и да започне да тренира наравно с тях, за да е на разположение на Елин Топузаков за останалите мачове.

След спаринга с Уйпещ на Левски му предстоят сблъсъци с руския Уфа (2 февруари), чешкия Теплице (5 февруари) и сръбския Партизан (8 февруари).

Вчера от "Герена" не оповестиха информация дали собственикът на клуба Спас Русев ще отговори на питанията, които бяха отправени към него от Националния клуб на привържениците.

От организацията входираха писмо с 14 въпроса до боса. Те са разделени в две групи - "Спортно-техническа част" и "Управленска част". Към първата спада "Изолиран ли е Станислав Ангелов и какъв е неговият статут".

"Тема Спорт" вече информира, че спортният директор ще бъде освободен от поста и ще бъде изваден от Управителния съвет на клуба.

Това ще стане на насроченото за 3 февруари извънредно Общо събрание на Левски. На заседанието трябва да бъде гласувано и излизането на Спас Русев от Надзорния съвет на сините.

Организираните запалянковци настояват да научат "Какви са конкретните поименни промени в НС", "От какво са продиктувани те" и "Подсигурено ли е и докога" финансовото бъдеще на клуба. И държат отговорите да бъдат дадени преди следващия петък, когато в Зала №6 на НДК ще се състои извънредното Общо събрание на Левски.

 
Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

Левски е подновил интереса си към вратаря на Пирин

Украинският страж може да засили конкуренцията на "Герена"

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки