Гонзо прекроява "моряците" в Ловеч

Картони и умора притесняват Черно море, Литекс излиза с всичко най-добро за нова изненада

Гонзо прекроява "моряците" в Ловеч

Треньорът на Черно море Георги Ива­нов се готви да пусне експеримен­тален състав при гостуването на Литекс. Гонзо все пак ще под­ходи с уважение към съперника от Ловеч и разчита, че част от ре­зервите в тима му ще се представят на ниво и няма да позволят третодивизионният отбор да изхвърли по­реден голям тим от надпреварата след Славия и Локо (Со­фия).

Някои от титу­лярите на „моряците" ще бъдат съхранени заради факта, че „висят" с картони. При още едно официално предупреждение те ще пропуснат гостуване­то на ЦСКА-София в събота. Това са за­щитникът Михаил Венков, както и хал­фовете Тодор Паланков и Даниел Георги­ев. Паланков дори рискува спиране на правата за две срещи, тъй като до момента е натрупал 8 жълти кар­тона.

Очаква се Гонзо да даде почивка и на ня­кои от хората, които са записали най-много минути от началото на сезона. Сред тях е десният бек Сукуп, капитанът Георги Илиев, който вече има нужда от по-дълго възстано­вяване, както и таранът Марек Кузма.

Така по десния фланг на защитата най-вероятно ще иг­рае Стефан Станчев, който бе централен защитник срещу Левс­ки. В средата на тере­на до героя от мача със „сините" Алексан­дър Цветков трябва да се появи юношата Ни­колай Минков. Млад талант ще води и ата­ката - Валентин Йосков. Разбира се, при негативен развой за отбора му, Георги Иванов е готов да пусне и някои от лиде­рите си на терена, тъй като на пейката ще седнат всички, за кои­то е предвидена по­чивка.

За Литекс двубоят ще се превърне и в ге­нерална репетиция за предстоящия сблъсък с ЦСКА 1948. Мачът с „ар­мейците" е полуфи­нал от турнира за Купата на Аматьорската футболна лига и е с голям залог и за­ради противопоста­вянето на ръководс­твата на двата клу­ба.

За „оранжевите" мачът с Черно море ще бъде истински тест за класата на тима на треньора Живко Желев. Ловчанлии ве­че изх­върли­ха от турнира Сла­вия и Локо (Сф) и апети­тът им нарасна. Основната цел пред Литекс обаче не е да продължи да прави чудеса за Ку­пата, а да завърши на     първо място в Северозападната трета лига, което ще го върне в професионалния футбол. Живко Желев ще заложи днес на най-доброто, с което разполага. Съставът трябва да бъде този от разгрома с 6:0 над Бдин през уи­кенда. Вероятно из­вън състава ще ос­тане единствено ве­теранът Георги Кака­лов, който не игра в последните мачове заради лека травма. Останалите атакува­щи футболисти оба­че са на линия, като нападението трябва да се води от Мето­ди Костов, Атанас Курдов и Искрен Пи­саров.

Черно море ще бъде без Даниел Димов срещу Локо (Пловдив)

Той изпитва болка в бедрото

Илиан Илиев: Най-важното е, че не получихме гол от Пирин

"Липсваше ни последния удар, за да победим", каза треньорът на Черно море

Храбър Пирин спря и Черно море (ВИДЕО)

"Моряците" с претенции за червен картон

ЕУФОРИЯ НА "ТИЧА": Мощен Черно море преби Левски с 3:1 (ВИДЕО)

"Моряците" отново са втори

Допълнителни мерки за сигурност на "Тича" за Левски

От Черно море обявиха важна информация

Три дни почивка за футболистите на Черно море

Играчите получиха отлични новини от треньорския щаб

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Илиан Илиев:  Дано трети път не се спънем в един и същи камък

Треньорът на Черно море говори след успеха над ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки