Феновете на Берое посрещат Димитров със семки

Привържениците ще направят любопитна "хореография"

Феновете на Берое посрещат Димитров със семки

Феновете от Стара Загора подготвят нетрадиционно посрещане с пакетчета семки за бившия треньор на тима Александър Димитров, който в събота ще гостува с Локо (ГО) под Аязмото. Димитров беше принуден да подаде оставка на 16 октомври 2016 година под натиска на агитката, след като открито недоволстваха от работата му.

Напрежението екскалира след домакинската загуба от Ботев с 3:4, когато около 150 привърженици се събраха пред служебния вход на стадиона и поискаха открито оставката му. След кратки спорове Димитров обяви че напуска, а по-късно в телевизионно интервю заяви, че не е оставен да работи от шепа „семкаджии".

„Мили беройци, пред служебния вход на стадиона и поискаха открито оставката му. След кратки спорове Димитров обяви, че напуска, а по-късно в телевизионно интервю заяви, че не е оставен да работи от шепа „семкаджии". „Мили беройци, призовавам Ви в събота по време на мача на любимия ни отбор да направим простичка хореография - всеки привърженик да си носи пакетче семки (слънчоглед, тиквени или фъстъчки) и още при появата на противниковия треньор АД, да започне да ги чопли звучно. Нека тоя види колко са „няколкото семкаджии" дето са го изгонили и са се опитали да спасят отбора. Моля активно подкрепящите привърженици да вдигнат плакат „Ние чоплим семки", ако споделят моето виждане. Моля футболистите, след като си свършат убедително работата на терена, също да почоплят семчици, предоставени им от домакина на отбора", написа във фейсбук Светослав Миневски, а постът му за кратко време събра доста лайкове и одобрителни коментари за идеята.


В същото време Веселин Пенев удължи своя договор с още една година. Левият бек бе в групата на тези, чиито контракти изтичаха на 31 май. По всичко личи, че навършващият 35 години през лятото защитник ще ще приключи кариерата си в Стара Загора.

В момента се водят финални разговори с защитника Венцислав Василев и халфа Георги Божилов, които са склонни да продължат да играят на стадиона под Аямото. Не такова е положението с Атанас Зехиров и той засега не дава категоричен отговор дали ще продължи с
Берое публикува годишния си финансов отчет

Вижте подробности

Ачиари: Изиграхме много интелигентен мач, много съм доволен

Треньорът на заралии остана доволен от успеха

Берое шокира ЦСКА 1948 в Бистрица с късен гол (ВИДЕО)

Политино реализира в 88-ата минута

Добри новини за звезда на Берое, избегна затвора

Себастиан Вия има поводи за радост

Себастиан Вия: Работихме много, головете са доста важни за мен

Новата звезда на Берое изрази радостта си след успеха над Черно море

Ачиари: Направихме много добър мач, търсим нашия стил с новите играчи

Треньорът на Берое бе доволен от успеха над Черно море

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Първо в NS: Арда се пробва за желан от Левски

Вини Трибуле в радара на "сините"

Берое надделя над Спартак (Плевен) с 3:0 в последната си контрола

Заралии не дадоха шансове на противника си днес

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки