Гонзо: Аз съм обявил цел евротурнири

През цялото време играхме по-добре от Локомотив Пловдив, смята треньорът на Черно море

Гонзо: Аз съм обявил цел евротурнири
Старши треньорът на Черно море Георги Иванов говори след успеха над Локомотив Пловдив с 3:2 в мача от 29-ия кръг на Първа лига.
 
„Смятам, че през цялото време играхме по-добре от Локомотив, като изключа последните 15 минути, когато те, изоставайки в резултата, играеха с повече хора в атака. Допуснахме с две минавания на центъра и с две атаки да ни вкарат два гола. Оттам имаше напрежение и се радвам, че победихме. Мисля, че можем да играем много по-добре. Малко ни се поразклати самочувствието след отпадането от Литекс за Купата и загубите от Дунав и ЦСКА, но се надявам с тази победа отборът да придобие нужното самочувствие и да играем по начина, по който можем”, каза Гонзо. 
 
Запитан за битката с Дунав за четвъртото място, Иванов каза: „Както и да бе свършил мачът с Дунав, има още осем мача. Битката е до последния кръг. И ние, и Дунав ще се борим до последно за 4-ото място. Ще бъде тежко и за нас, и за тях. В крайна сметка напрежението ще бъде върху футболистите. Ние имахме цел да сме в шестицата. Вече сме там. Целта за евротурнирите дойде впоследствие, аз съм я обявил, така че играчите трябва да са по-спокойни, да играят както могат, независимо какво ще се случи. Важното е, че сме в първата шестица и играем срещу силните отбори“.
 
За предстоящият двубой с Лудогорец Гонзо коментира: „Ще бъде трудно срещу Лудогорец. Този мач е домакински за Лудогорец, те ще искат да победят. Проблемът при нас е, че има хора, които висят с картони. Паланков сега ще е наказан. Надявам се да изиграем силен двубой и да затрудним максимално Лудогорец. Те са най-добрият отбор и всеки иска да покаже добро лице срещи тях. Не мисля, че те са по-специален дразнител. Мисля, че трябва да си подобрим играта и тогава имаме шансове. Не бива да мислим само за победи, защото ако няма добра игра, в следващия мач ще загубиш“.

 

Илиан Илиев: Най-важното е, че не получихме гол от Пирин

"Липсваше ни последния удар, за да победим", каза треньорът на Черно море

Храбър Пирин спря и Черно море (ВИДЕО)

"Моряците" с претенции за червен картон

ЕУФОРИЯ НА "ТИЧА": Мощен Черно море преби Левски с 3:1 (ВИДЕО)

"Моряците" отново са втори

Допълнителни мерки за сигурност на "Тича" за Левски

От Черно море обявиха важна информация

Три дни почивка за футболистите на Черно море

Играчите получиха отлични новини от треньорския щаб

Илиан Илиев: Просто нямаме потенциала да станем шампиони

"Загубата е разочароваща", обяви той

ШОК ЗА ЧЕРНО МОРЕ: Берое спря "моряците" с 2:0 (ВИДЕО)

Трета загуба за варненци от началото на сезона

Илиан Илиев:  Дано трети път не се спънем в един и същи камък

Треньорът на Черно море говори след успеха над ЦСКА

Героят за Черно море Живко Атанасов: Винаги вкарвам значими голове

Той не показа липса на самочувствие след попадението си срещу ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки