Не очаквам нищо положително след действията на Инициативния комитет, обяви Стойчо Младенов /видео/

"Не ме интересува кой ще е собственик"

Не очаквам нищо положително след действията на Инициативния комитет, обяви Стойчо Младенов /видео/

Няма да има никакво положително развитие в ЦСКА след учредяването на Инициативния комитет за Възраждане на ЦСКА. Такова становище изрази наставникът на ЦСКА Стойчо Младенов по време на традиционното посещение на клубното ръководство и футболистите в Музея на славата на „червените” в „Борисовата градина.

Не очаквам никакво положително развитие след действията на Инициативния комитет. Казах и на нашите фенове с какво да се заредят – с търпение. Мен не ме интересува кой ще бъде следващият собственик и дали изобщо ще има такъв. Интересува ме клубът да бъде в добро състояние във всяко отношение – и финансова стабилност, и база, ЦСКА да бъде изряден. Това е моята мечта и на всички, които обичат ЦСКА.”, заяви Стойчо Младенов пред репортер на Novsport.com.

Въпреки проблемите треньорът има само една цел – победа във всеки мач. „ЦСКА е това - победа и само победа. Нищо не ме интересува. Дали с юноши или без юноши ние ще търсим победа на всеки един терен – навън или вкъщи. Не съм човекът, който определя каквото и да било свързано с администрацията и финансите. Отговарям за играта и тренировката, аз това правя.”

Младенов обяви, че е в нещо като социална изолация в ЦСКА. „Не съм се срещал с никой от Инициативния комитет, който утре ще прави пресконференция. От миналия петък нито с наши ръководители съм разговарял, нито с хора от комитета, с никой не съм разговарял. Нямам контакти с никой.

Предстои обаче важна среща между сегашните собственици Димитър Борисов и Иво Иванов с треньора. „По телефона се чухме с Димитър Борисов и Иво Иванов. Ще се видим следобед и ще говорим. С тях ще коментирам и тогава може да имам повече информация, но не знам дали мога да ви споделя тази информация.”, каза Екзекутора на Ливърпул.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки