ЛеБрон и Къри избраха отборите за Мача на звездите

Демонстративното събитие ще се проведе на 18 февруари в “Стейпълс сентър” в Лос Анджелис

ЛеБрон и Къри избраха отборите за Мача на звездите

Леброн Джеймс и Стеф Къри влязоха в ролите си на капитани на отборите за Мача на звездите в НБА и направиха своя избор за съставите. Демонстративното събитие ще се проведе на 18 февруари в “Стейпълс сентър” в Лос Анджелис и ще остане в историята под №67, като ще достигне до феновете в над 200 страни в света.

Краля заложи на ДеМаркъс Казънс ​​(Ню Орлиънс), Антъни Дейвис (Ню Орлиънс), Кевин Дюрант (Голдън Стейт) и Кайри Ървинг (Бостън) като титуляри за неговия отбор. Той бе допълнен от ЛаМаркъс Олдридж от Сан Антонио, Брадли Бийл и Джон Уол от Вашингтон, Кевин Лав от Кливланд, Виктор Оладипо от Индиана, Кристапс Порзингис от Ню Йорк и Ръсел Уестбрук от Оклахома.


Лидерът на Голдън Стейт ще започне с Янис Адетокубо от Милуоки, ДеМар ДеРоузън от Торонто, Джоел Ембийд от Филаделфия и Джеймс Хардън от Хюстън. В резервите му пък попаднаха Джими Бътлър от Минесота, колегите му в Уориърс Дреймънд Грийн и Клей Томпсън, Ал Хорфорд от Бостън, Деймиън Лилард от Портланд, Кайл Лаури от Торонто и Карл-Антъни Таунс от Минесота.

 


Тъй като Стеф Къри носи екипа на отбор от Западната конференция, а залата принадлежи на тимове от същата, то той бе определен за домакин. Така гардът получи правото да избира с какъв цвят екипи ще играе тима му по време на Мача на звездите в НБА. Той заложи на черни, което означава, че отбора на Леброн ще бъде в бели униформи.


В случай, че се наложи промяна в някой от двата състава, комисарят на НБА Адам Силвър ще избира заместник от същата конференция, от която е отпадналият състезател. Ако обаче той е титуляр, изборът ще падне на плещите на треньора на отбора. Наставниците на двата тима ще бъдат тези, които имат най-добър баланс в лигата на 4 февруари. В този случай обаче това няма да бъдат Стив Кър и Брад Стивънс, които бяха на пейките на Запада и Изтока преди година. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки