Хюстън без проблеми срещу Голдън Стейт след 27 т. на Хардън (ВИДЕО)

Денвър записа четвъртата най-голяма победа в клубната си история

Хюстън без проблеми срещу Голдън Стейт след 27 т. на Хардън (ВИДЕО)

Джеймс Хардън отбеляза 27 точки за категоричната победа на Хюстън със 107:86 над шампиона Голдън Стейт в пореден мач от Националната баскетболна асоциация.

Домакините загърбиха собствените си проблеми, свързани с мястото на Кармело Антъни в отбора, и използваха максимално отсъствието на лидера на гостите Стеф Къри, за да стигнат до категоричния успех.

"Ракетите" поеха контрол над срещата в края на първата четвърт, когато за пръв път поведоха в резултата, след което преднината им непрестанно растеше.

Джеймс Енис добави 19 точки за победата на Хюстън, докато със 17 остана Ерик Гордън.

За Голдън Стейт Кевин Дюрант реализира 20 точки, Клей Томпсън остана с 10, но другият ключов играч в състава - Дреймонд Грийн, приключи без точков актив, но за сметка на това с цели 5 грешки.

Въпреки загубата Голдън Стейт остава начело на Запад с показатели от 12 победи и 4 загуби, докато Хюстън е едва на 12-а позиция със 7 победи и 7 поражения, но играчите на Майк Д'Антони са в серия от три последователни успеха.

Денвър записа четвъртата най-голяма победа в клубната си история, след като се наложи със 138:93 над Атланта като домакин.

"Златните буци" имаха огромно предимство в хода на цялата среща и не се оказаха в ролята на догонващи в резултата в нито един момент. Хуанчо Ернангомес бе най-резултатен за победителите с 25 точки, а още шестима негови съотборници преминаха границата от 12 точки.

За Атланта най-резултатен в срещата бе резервният гард Джереми Лин с 16 точки.

В последния мач от тази нощ Лос Анджелис Клипърс продължи със силните си игри от началото на сезона и надделя над Сан Антонио със 116:111 като домакин.

Срещата в "Стейпълс Сентър" бе много равностойна, а в края и в герой за домакините се превърна гардът Лу Уилямс, който отбеляза 9 точки в заключителните 4 минути. Уилямс бе и най-резултатен за победителите с 23 точки, докато 19 прибави италианският национал Данило Галинари. Още 18 точки за успеха на Клипърс реализира Табайъс Харис.

За Сан Антонио ДеМар ДеРоузън приключи с 34 точки, а още 19 вкара Руди Гей. Центърът ЛаМаркъс Олдридж пък приключи с "дабъл-дабъл" от 10 точки и 16 борби.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки