Пелето: Искаме за един месец да направим отбор, хората го правят с години

"С някои от момчетата не се познавахме в началото на сезона, нямаме проблеми в отношенията"

Пелето: Искаме за един месец да направим отбор, хората го правят с години

Капитанът на Левски Станислав Ангелов изрази задоволството си от постигнатата шеста поредна победа на „сините” в „А” група, след успеха с 2:0 над новака Пирин /Гоце Делчев/, съобщи репортер на Novsport.com.

„Получи се един нормален мач, в който през първото полувреме, докато имаха сили, нашите съперници ни противодействаха”, каза универсалният футболист на Левски.

„През втората част обаче те се умориха и ни оставиха повече празни пространства, които ние на моменти използвахме. Това все пак е нормално с оглед на факта, че ние държахме повече топката преди почивката, а те тичаха повечко.

Иначе вече стана традиция ние да си правим срещите трудни. Между мача с Пирин /Гоце Делчев/ и този с Ботев /Пловдив/ няма голяма разлика, според мен, еднакви трудни са”, каза още опитният футболист, а после бе попитан и дали „сините” са изгладили проблемите в съблекалнята, които разкри треньорът им Илиан Илиев след отпадането от Сараево в Лига Европа.

„Ние нямаме проблеми в отношенията, макар че с някои от момчетата не се познавахме в началото на сезона. Искаме за 30-40 дни да правим отбор, а хората градят един тим с години.

Трябва да питате треньора за тези неща, защото той ги е казал, а не аз. Затова и не мога да ги коментирам”, допълни още Станислав Ангелов.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки