Мичел Салгадо даде старт на турнира в Симитли (ВИДЕО)

Легендарният бранител предизвика еуфория, раздаде десетки автографи

Мичел Салгадо даде старт на турнира в Симитли (ВИДЕО)

Легендата на Реал (Мадрид) - Мичел Салгадо, даде началния удар на юбилейния 20-и футболен  турнир в памет на Иван Янчев. На турнира участват деца от школите на Симитли, Благоевград, Петрич и Разлог.

Точно в 12:30 часа Салгадо излезе на терена и даде старт на надпреварата. Децата бяха в еуфория от докосването до звезда от такава величина, а самият Салгадо не отказа на никого снимка и автограф, информира Блиц.

Големият десен бранител от миналото е в Симитли заедно с бившия президент на Реал - Лоренцо Санс. Двамата са тук по покана на бившия футболен съдия Апостол Апостолов-Поли и неговият син - Стефан Апостолов, който е настоящ международен рефер и депутат.

Санс донесе със себе си и голяма изненада за феновете - трофея от Шампионската лига, спечелен от Реал (Мадрид) през 1998 година след успех с 1:0 на финала срещу Ювентус в Амстердам. Тогава победния гол за „кралете“ реализира сърбинът Предраг Миятович.

Санс и Салгадо ще останат в България до неделя. Домакините са се погрижили двете звезди да се чувстват много добре по време на четиридневния си престой.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки