Фенска среща за ЦСКА в Евтрополе

Дучето и Емил Димитров чакат хора от цялата страна да умуват как да измъкнат ЦСКА от блатото

Фенска среща за ЦСКА в Евтрополе
Фенове на ЦСКА правят сбирка днес в Етрополе. Не­ин главен организатор е Ди­митър Ангелов-Дучето. Бившият шеф на фен клу­ба събира верните си хора в града на депутата Емил Ди­митров. Той е лицето на „ЦСКА-Възраждане", което поиска властта в Борисовата градина, но получи отказ от „Титан". Вероятно на сбирката ще се мъдри нова тактика във войната за про­мяна на собствеността в клуба.

Дучето имал уверението, че ще дойдат хора от цялата страна, които са несъгласни с това, което става в люби­мия им отбор. В момента ЦСКА се бори да спаси лиценза за евротурнирите и да върне отбора на „Българска армия".

Една от легендите на клу­ба - Серги Йоцов, е настанен в столичен хоспис, след като е получил инсулт на 5 сеп­тември в дома си. При инци­дента счупил крак и ръка. 87-годишният бивш треньор е изписан от ВМА на 19 септември. „За съжаление не ме позна", коментира бившият шеф на профилигата Валентин Михов, кой­то дълги години работи с Йоцов в полза на ветераните в родния футбол. Серги Йоцов е известен с нюха си към младите футболисти. Точно той за­карва в „Септември" имена като Димитър Якимов и Аспарух Никодимов.

Бате Серги, както бе из­вестен на всички, е играл в столичните „Торпедо" и „Септември". От 1964 до 1972 година работи в шко­лата на ЦСКА. След това поема „Сливен", „Ботев" (Пловдив), а през 1976 го­дина печели титлата с „червените". След това е в „Пирин" (Благоевград) и „Балкан" (Ботевград). През лятото на 1985 годи­на, след като ЦК на БКП закрива ЦСКА и „Левски", поема отломките на „червените" под името „Средец". Негов помощ­ник става Димитър Пенев, а в състава са привлечени голобрадите Любослав Пенев, Емил Костадинов и по-късно Христо Стоич­ков. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки