Капитанът на Септември (Симитли): Бием Пирин (Разлог) и вдигаме главите

"Съдиите ни взеха точките от началото на сезона", оплака се Радослав Митревски

Капитанът на Септември (Симитли): Бием Пирин (Разлог) и вдигаме главите
Капитанът на Септември (Симитли) Радослав Митревски заяви, че утре неговият отбор излиза за задължителна победа срещу новака Пирин (Разлог). Двубоят в Симитли е от 6-ия кръг на обединената „Б” група. От началото на първенството Септември (Симитли) има само две точки.

„Определено един лош страт за нашия отбор в първенството. Мисля, че една победа утре срещу Пирин (Разлог) ще бъде достатъчна, за да тръгне отборът на напред”, сподели Митревски пред кореспондентът на Novsport.com в Благоевград.

Според капитана на Септември съдиите от самото начало на първенството са свирили непрекъснато във вреда на неговия отбор.
„В много от мачовете съдиите ни взеха точки. Така беше срещу Калиакра, Светкавица и Чавдар (Етрополе). Единствено Раковски и Спартак (Плевен) ни надиграха. Срещу Калиакра заради съдията изпуснахме точка, а срещу Светкавица три точки. Две чисти дузпи тогава не ни бяха свирени. В последния мач срещу Чавдар (Етрополе) съдиите  ни закопаха с измислени фаулове”, добави още Радослав Митревски.

Железният защитник няма никакви притеснения, че по програма на Септември (Симитли) предстоят две поредни гостувания навън на Любимец и Нефтохимик. Следващият мач на домашна сцена е чак на 27 октомври срещу Шумен.

„Навън играем по-добре. Така че не се оплаквам от програмата. Ние трябва утре да бием и да вдигнем главите”, завърши капитанът на Септември (Симитли).

Междувременно, котдивоарският нападател в Септември (Симитли) Фидел Куаме вече има работна виза и до края на деня чака картотека.  

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки