Бойко Борисов със специален подарък от английска легенда (СНИМКА)

Вижте какъв армаган прати Джон Тери на премиера

Бойко Борисов със специален подарък от английска легенда (СНИМКА)
Премиерът на България - Бойко Борисов, се радва на уникален подарък от един от най-великите футболисти в историята на гранда Челси, а и въобще във футбола.
 
До г-н Борисов достигна сърдечен поздрав от железния бранител Джон Тери. Именитият английски футболист разписа специално за премиера програмата за мача между Челси и ПСЖ, който се състоя в един от предходните сезони на Шампионска лига.
 
Поздравът идва, след като Кирил Евтимов, сред най-известните родни футболни фенове, споделя с Тери, че министър-председателят на България е голям почитател на Челси. Тогава капитанът на "сините" от Лондон пък прави хубав жест към г-н Борисов.
 
По време на кариерата си като централен бранител Джон Тери има куп трофеи. Вдига купата в Шампионска лига, 4-кратен първенец на Англия, печели трофея с Челси и в Лига Европа. Тери също така е дългогодишен английски национал, а индивидуалните му отличия са десетки.
 
Кирил Евтимов пък връчи лично прекрасния подарък на премиера Борисов в "Арена Армеец", като бургазлията сподели пред ПИК, че е пожелал поздравите от Джон Тери да бъдат изразени и да достигнат до премиера на страната именно по този начин. Евтимов е близък с куп световни футболни легенди, сред които именно Тери, Марсел Десаи, Робер Пирес и прочие.
 
 
Кирил допълни, че скоро покрай приятелството си с Пирес ще бъде на събитие, което ще се радва на присъствието освен на Робер и на Дидие Дрогба. Забележителният реализатор Дрогба също е сред емблематичните футболисти на Челси, а Евтимов (който не пропуска да каже ласкави думи за страната ни пред топ играчи от световен ранг) споделя, че предвижда среща и с Дидие.
 
Бойко Борисов пък също е голям почитател на спорта и особено футбола като не пропуска да покаже завидни умения и на зеления килим.

 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки