Прекратиха тихомълком делото за изнасилване срещу Роналдо

Майорга и адвокатите й оттеглили обвиненията си

Прекратиха тихомълком делото за изнасилване срещу Роналдо
Делото за изнасилване срещу Кристиано Роналдо бе тихомълком прекратено. То бе заведено от американката Катрин Майорга, която твърдеше, че е станала жертва на сексуално посегателство от страна на португалската звезда в хотелска стая в Лас Вегас през лятото на 2009 година.
 
Агенция Bloomberg съобщи, че преди месец защитата доброволно е оттеглила обвиненията си. Припомняме, че скандалът се разрази през септември миналата година, когато Майорга реши да възобнови случая и да повдигне обвинение срещу Кристиано. Тя заяви, че по времето, когато се е случило предполагаемото изнасилване, е била принудена да подпише споразумение за неразкриване на информацията от адвокатите на Роналдо. Медиите посочиха и сумата за мълчанието й - 375 000 долара.
 
"Подписах, защото се страхувах. Той е известен човек, а аз съм обикновена жена. Не исках името ми да се замества в подобно грозно нещо. Страхувах се, че медиите няма да ме оставят на мира, но вече не мога да си мълча, а и винаги съм се чудила дали има и други жени, които са ставали негови жертви", коментира тогава тя пред "Шпигел.
 
Не ясно дали сега Майорга е постигнала ново извънсъдебно споразумение с футболиста. 
По думите на Катрин въпросното изнасилване се случило на 13 юни 2009 година, ден след като медиите спипаха Кристиано да купонясва с Парис Хилтън в клуб в Лос Анджелис. Часове по-късно гръмна новината, че Роналдо е приел офертата на Реал Мадрид.
 
По това време португалецът е на 24 години и бе на почивка в Америка с доведения си брат и братовчед си. 25-годишният тогава модел Катрин Майорга пък работила в нощния клуб “Рейн“ в местно казино, където се запознала с Кристиано във ВИП зоната.
 
Папараци хванаха как двамата флиртуват, след което Кристиано поканил красавицата в президентския си апартамент в хотела, за да “се насладят на гледката над Лас Вегас”. Луксозният апартамент разполагал с джакузи на балкона, но Катрин отказала да влезе, за да не съсипе роклята си.
 
Според нея Роналдо й предложил дрехи и й казал да отиде да се преоблече в банята. Според документите на съда в този момент той влязъл и я попитал дали иска да правят секс. Американката отказала да прави секс с него, но призна, че го е целунала, след като той й обещал да я пусне.
 
“В един момент започна да ме притиска силно. Започна да ме стиска и да ме докосва на някои места. Аз го изблъсках и продължих да казвам: „Не“, сподели тя. По думите й Кристияно обаче я изблъскал на леглото и я изнасили, докато тя продължавала да крещи „Не, не, не“.
 
Кристиано Роналдо категорично отхвърли обвиненията за изнасилване и ги нарече “фалшива новина”.
 
“Твърдо отричам обвиненията, отправени към мен. Изнасилването е ужасно престъпление, което е срещу моята същност и срещу всичко, в което вярвам. Излизам с името си и отказвам да захранвам медийния цирк, създаден от хора, които искат да станат известни на мой гръб”, заяви той в социалните мрежи.
 
След това последва още едно негово съобщение, в което Кристиано Роналдо обяви, че неговата “чиста съвест” ще му позволи да изчака резултатите от разследването “със спокойствие”.

 

Ивет Лалова показа бебето (ВИДЕО)

Родната лекоатлетка бе изписана от болницата

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки