29 печалби по 290 лв. всяка са заредени в кампанията за лоялни клиенти на Спорт Тото „Високосни печалби с игрите по БНТ“

Кампанията продължава от 17.02.2020 г. до 22.03.2020 г.

29 печалби по 290 лв. всяка са заредени в кампанията за лоялни клиенти на Спорт Тото „Високосни печалби с игрите по БНТ“

Днес започва най-новата кампания от програмата за лоялни клиенти на Български спортен тотализатор – „Високосни печалби с игрите по БНТ“. В нея късметлиите ще могат да спечелят 29 бр. парични печалби, всяка на стойност 290 лева. Кампанията ще продължи до 17:30 ч. на 22.03.2020 г., а номерата на печелившите карти ще бъдат определени чрез жребий на 26.03.2020 г. в ефира на БНТ.

Участието в игрите на тотализатора трупат точки в актива на потребителите. Всеки направен залог в числовите игри по БНТ, моментните лотарийни игри, както и в играта „Тото джокер“ на стойност равна или над 1 лев, прибавя по една бонус точка. Натрупани 9 точки дават един шанс за участие в надпреварата за печалбите. Повече натрупани точки дават повече възможности за печалба.

За да се включите в кампанията трябва да притежавате карта за лоялност „ТОТО КЛУБ“. Тя е абсолютно безплатна и може да се получи от всеки тото пункт в страната. Само няколко минути отнема на служител в пункта да въведе данните ви и вече можете да се включите в надпреварата за страхотните бонус печалби. Всички любители на онлайн залозите също могат да трупат точки в кампанията, като се регистрират на www.toto.bg.

С всеки ваш залог, освен шансове за забогатяване, вие подпомагате и развитието на спорта в България. 33% от всички постъпления на тотализатора се заделят за спортните федерации у нас.

Ивет Лалова показа бебето (ВИДЕО)

Родната лекоатлетка бе изписана от болницата

Черно море призовава феновете си да се включат в благотворителна инициатива

За Великден, вижте какво пишат „моряците“

ПРЕКРАСНО! Ивет Лалова стана майка

Роди се Тиаго Колио

Щастливият Стоичков обяви, че ще става дядо за втори път

Малката му дъщеря Христина е бременна, а бебето ще се появи на бял свят през октомври

Скандал с изнасилване разтърси Висшата лига!

Двама футболисти са задържани от полицията

ЦСКА отбеляза Деня на Земята

„Благодарим на всички, които се включиха в нашата кампания и върнаха дрехи за рециклиране“

Райс защити половинката си, тя изтри всичко от мрежата

„Жена ми е любовта на моя живот и за мен няма начин тя да стане по-добра"

Каранга на парти преди Арда – ЦСКА

Вижте подробности

Григор преодоля страховете си и изкара книжка за яки мотори

Вижте подробности

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки