"Синята" легенда Иван Вуцов: Бяхме много слаби в Разград, това е истината

"Ако се прецени, че трябва да има промени, нека се пра­вят през зимата, а не сега", призова Иван Вуцов

"Синята" легенда Иван Вуцов: Бяхме много слаби в Разград, това е истината

Легендата на Левски и консултант в УС на клуба Иван Вуцов обяви, че е ос­танал изключително разочарован от представянето на тима в Разград.


„Бяхме много слаби, това е истината. Не знам защо играхме по този начин, но ме е яд. Изпуснахме златен шанс да се утвърдим на пър­вото място и да направим солидна крачка към титлата на България", обяви Вуцов пред „Меридиан Мач”.

„Трябваше да спечелим този мач. Бяхме толкова близо да направим нещо добро и да забравим тежко­то отпадане в Европа, но за жалост загубихме", каза още легендата.

Той не пожела да вземе отношение дали в клуба се налага треньорска рокада или не. „Нека оперативните шефове да вземат отноше­ние по този въпрос и да кажат какво ще се прави. Но ако се прецени, че трябва да има промени, нека се пра­вят през зимата, а не сега. До края на полусезона ос­тават два кръга, има и мачове за Купата на Бълга­рия. Нека се продължи в същия екип, който е рабо­тил до този момент. Пък през зимата да става, как­вото трябва", коментира още Иван Вуцов.

Той се спря и на темата „селек­ция". „Отборът има нужда от футболисти, които знаят какво означава Левски. Или ако не знаят, то поне бързо да го разберат. Имаме нужда от хора, които да играят със сър­це и душа за отбора", каза легендарният фут­болист, треньор и фут­болен шеф.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки