Мето Деянов: Мъчно ми е за ДЮШ на ЦСКА

Селекционерът на националния отбор за юноши до 17 години похвали Боби Михайлов

Мето Деянов: Мъчно ми е за ДЮШ на ЦСКА
Бившият футболист на ЦСКА и настоящ селекционер на юношеския национален отбор до 17-годишна възраст Методи Деянов призна, че му мъчно от липсата на качествени кадри от школата на „червения” клуб. В неговия състав в момента има само едно момче от ЦСКА – Сава Савов. Деянов изрази надежди, че ДЮШ на „армейците” „един ден да заработи така, както е работила”.
 
„От доста години ми е мъчно. Факт е, че не излизат деца от тая школа, което мисля, че до голяма степен дълги години се е работило с юношите и са се качвали в първия отбор. За момент явно има някакъв период, в който трябва да се работи по-добре и да изкарваме юноши”, каза Деянов пред Канал 3.  
 
„За момента аз имам едно момче от ЦСКА, наблюдавам постоянно момчетата. И при Владо (Стоянов) има едно момче – Гришата. Следим постоянно, да се надяваме да имаме колкото се може повече момчета.”
 
Бившият атакуващ халф не пожела да коментира родния си клуб, но предупреди, че „червените” никога не трябва да бъдат отписвани.
 
„Аз съм далеч от ЦСКА, съсредоточил съм се тези месеци изцяло в работата ми в националния отбор, така че няма как да коментирам ЦСКА.”
 
„Първенството започна добре. Видяхме един добър мач въпреки лошия терен. За ЦСКА съм казвал, че никога не трябва да бъдат отписвани, ще се борят за купата и за шампионата, така че всички отбори ще имат респект от тях.”
 
37-годишният Мето Деянов заяви, че президентът на БФС и директорът на направление „Детско-юношески футбол” в родната централа Пламен Михов полагат „страхотни усилия” за развитието на юношеските национални гарнитури.
 

„Не само за моята гарнитура, за всички е осигурявано и се работи в правилна насока – и  от президента, и от нашия началник Пламен Михов. Полагат страхотни усилия така, че всички отбори да вървят нагоре.”   

Шеф на ЦСКА пожела успех на Лудогорец в Европа

Европейско поведение от "червените"

Орманджиев: ЦСКА има подсигурен бюджет за години

„Има пари за стадион, за школа, за първия и за втория отбор“

Сензационна новина за ЦСКА

Емблемата има нов собственик

Георги Минчев за ЦСКА: Скоро ще е ясно

Таранът говори на прибиране от Букурещ

Стойчо Младенов: Илиан извлича максимума от всеки един национал

"Надявам се скоро да се класираме на голям футболен форум"

Свирепа санкция чака ЦСКА

Парична глоба и лишаване от домакинства грози "червените"

Кюстендилеца: Сцените бяха грозни, но това е доказателство, че ЦСКА е жив!

Лидерът на Сектор Г даде мнението си за баталните изцепки на феновете

Фенове на ЦСКА скочиха на директор (ВИДЕО)

За чужди грешки отговорност не мога да нося, обяви Филипов

Орманджиев: Срам! Бесен съм! (ВИДЕО)

Ще направим отбор, обеща директорът на ЦСКА

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки