Иван Караджов - от целувките с мъже до боя с учителка

Колоритен образ е вратарят на ЦСКА Иван Караджов. С 8 мача в "А" група влезе в националния отбор, несменяем титуляр е и на "армейската" врата. Феновете обаче засега го свързват най-вече с гей снимките, качени наскоро в страницата му във фейсбук. На тях 20-годишният Караджов се целува без свян с друг мъж.

Иван Караджов - от целувките с мъже до боя с учителка

Колоритен образ е вратарят на ЦСКА Иван Караджов. С 8 мача в "А" група влезе в националния отбор, несменяем титуляр е и на "армейската" врата. Феновете обаче засега го свързват най-вече с гей снимките, качени наскоро в страницата му във фейсбук. На тях 20-годишният Караджов се целува без свян с друг мъж. Във футбола отдавна е ясно, че вратарите са различни, от която и страна да ги погледнеш. Близки до Иван обаче са категорични, че той е стопроцентов мъж. Доказва го и постоянното присъствие на девойки около вратаря. "Снимките не са качени от Иван. Това е номер на някой от псевдоприятелите му, които са го снимали. На купони често могат да се видят подобни неща, всичко обаче е на майтап", сигурни са близките му. В ЦСКА също нямат съмнения за сексуалната му ориентация, но въпреки това не погледнаха с добро око на скандалните снимки. Нещо повече, младокът беше нахокан здраво и предупреден да внимава какво прави в личния си живот.

Дори и да не е участвал в качването на фотосите във фейсбук, Караджов няма за какво да се сърди. Хората отдавна са го казали - лоша реклама няма. Доказва го фактът, че след излизането на снимките на бял свят гласовете на Караджов в сайта на ЦСКА за любим футболист скочиха почти два пъти. Заваляха и покани от различни телевизии и списания. Накрая дойде и повиквателна за мъжкия национален отбор. Че Иван е голям купонджия, не е тайна за никого. Любими са му чалга клубовете в столицата, като най-често може да бъде видян в компанията на съотборника си в ЦСКА Иван Иванов-Русия. Адашите си имат и специален ритуал при отбелязване на гол - танцови стъпки на песента на Илиян "Ти си яка тупалка", след което клякат на колене и се прегръщат. Двамата дори се снимаха заедно за реклама на бельо преди година. Фотосите на "армейците" грейнаха на луксозен календар, който зарадва фенките в края на 2008 г. И от него се вижда, че само за 10 месеца Иван доста се потрудил не само на терена, но и във фитнеса.

За Иван Караджов обаче не всичко в живота върви по мед и масло. До 15 години тренира в Македонска слава, където е харесан от треньора на ЦСКА Александър Йорданов на една контрола между двата отбора. Тогавашният шеф на "армейската" школа Иво Котев действа светкавично и талантът идва в ЦСКА. Сестрата на Караджов вече е омъжена в София и логично той отива да живее при нея. И на нея обаче й е трудно да укротява буйния нрав на младока. В един момент положението става доста сериозно, след като Иван се сбива с учителката си по физическо в 93-о училище. Следва изключване и преместване в 57-о, където за радост на всички е примерен ученик и завършва без проблеми. Междувременно продължава да играе в ЦСКА и става шампион с юношите старша възраст за 2008 г.

Месец по-късно Караджов е част от българския национален отбор на европейското първенство за юноши до 19 г. Тимът ни отпадна безславно, но вратарят привлече вниманието на официалния сайт на УЕФА. "Физически съм доста здрав, добър съм и в играта с крака. Трябва много да работя за скорост и рефлекс", казва пред uefa.com за себе си Караджов. "Роден лидер е. Следи много внимателно играта, рядко губи концентрация", допълва го треньорът Александър Йорданов, който е работил с него близо 3 години.

Иван е гордостта на Кресна. Макар и само на 20 години, в родния си град вече е по-известен от баща си. Милчо Караджов е собственик на хотел "Бриони" в Кресна, има и хижа в планината. Детството му минава като в приказка, родителите задоволяват всичките му капризи. Глезят го и двете му сестри, които са по-големи от него. Едва навършил 18 години, той подкарва Мерцедес и това е още една причина мнозина да не вярват, че ще стане голям вратар. Но те не знаят, че това е детската му мечта. А Караджов е готов на всичко, за да я постигне.

 

108 години Берое!

"Няма страх, няма измама! Няма мое, няма твое…"

Погба става актьор

Футболистът бе наказан за 4 години

Сабаленка преодоля бившия си приятел и си хвана грък

Беларуската тенисистка е с ново гадже

Левски почете Гунди без Сираков и Боримиров (ВИДЕО)

Представителният тим, деца от школата, служители, фенове и ветерани уважиха легендата

Левски за Гунди: Безсмъртието на великите се кодира в паметта на поколенията

"Георги Аспарухов е явление, надхърлящо футбола"

Огромна трагедия за бивш шампион в UFC

Франсис Нгану загуби 18-месечният си син

Везенков изненада студенти на НСА

Звездата на Сакраменто Никс се срещна с ректора проф. Красимир Петков

Сабаленка в центъра на любовен триъгълник

Вижте подробности

Десетки хиляди тифози на Интер празнуваха Скудетото

Факли и фойерверки осветиха нощното небе над площад Дуомо

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки