Сензациите в пресата: Левски продава Рамон Лопес

Левски предлага Мулдер на Ботев

Сензациите в пресата: Левски продава Рамон Лопес
Левски продава Рамон Лопес, твърди "24 часа"
 
Изненадваща продажба ще се опитат да осъществят в „Левски". „Сините" вече търсят нов отбор на все още новото попълнение Рамон Лопес. Бразилското крило пристигна на „Герена" точно преди два месеца, но след идване­то на Славиша Йоканович вече е ясно, че няма да е нужен на клуба. Още повече че се чака пореден флангови футболист да пристигне в „Левски". Така привлеченият като свободен агент и подписал до 2015 година Рамон вече е сложен на сергията. И при възможност и намиране на купувач той скорострелно ще напусне „Герена". 
 
Лопес, който днес навършва 24 години, дори породи кратък скандал между бившия си клуб „Волин"   и  „Левски",  след  като украинците твърдяха, че имат действащ договор с бразилеца. Всъщност контрактът му е пре­кратен заради неизплатени заплати и в Луцк трябваше да се примирят, че са загубили крилото без пари. Но ако не футболни дивиденти на „Герена" ще опитат да изкарат поне финансови от Рамон Лопес.
 
Дотук той има един мач като титуляр - катастрофата с 0:2 от „Иртиш" в Казахстан, когато бе сменен на почивката. При 0:0 София игра 9 мин. В „А" груп има записани 33 мин при 1:2 от „Ботев" (Пд) и 36 мин при 1:2 от „Локо" (Пд). При победата 2:0 на „Пирин" (Гоце Делчев) не влезе игра.
 
Левски предлага Мулдер на Ботев, разкрива "7 дни спорт"
 
Левски може да продаде Дъстли Мулдер на Ботев (Пловдив). Холандецът като че ли не попада в плановете на новия наставник Славиша Йоканович и от "Герена" вече му търсят нов отбор. Вариантът той да поеме към Пловдив обаче зависи главно от старши-треньора на "канарчетата" Станимир Стоилов, който трябва да прецени дали тимът му има нужда от нов десен бек и дали именно Мулдер е човекът, който иска да привлече за този пост. 
 
В момента в Ботев всички мислят главно за реванша с Щутгарт от третия предварителен кръг на Лига Европа. Едва след този мач спортно-техническия щаб ще вземе решение дали клубът има нужда от нови играчи. Мюлдер може да бъде взет за конкурент на Йордан Христов. С неговото привличане селекцията на клуба ще бъде завършена. 
 
Всъщност основната трансферна цел на Ботев обаче е десният бек на Лудогорец Йордан Минев. Неговото привличане обаче изглежда непосилна задача. Затова за втори пореден трансферен прозорец пловдивчани може да се насочат към другия десен бек на шампионите - Шоко. Преговорите за негов трансфер ще се проведат най-рано в петък.
 
 
Мижав интерес към ЦСКА - Левски

Билети продължава да има и за четирите сектора

Левски U14 разби конкуренцията и стана шампион 3 кръга преди края

Отборът на Георги Коруджиев свърши отлична работа

Официално: Кабаков ще свири Вечното дерби

Вижте всички съдийски назначения за първия плейофен кръг

От ЦСКА: При нови ексцесии дербито ще е без фенове

„Червените“ с официална позиция

Левски иска петима да преподпишат, връща ас за дербито

Ел Джемили също ще бъде привикан от ръководството

Костов: Не сме толкова спокойни (ВИДЕО)

Треньорът на Левски говори след 1:0 над Берое

МЪКА! Забравен герой спаси Левски (ВИДЕО)

Фадига носи 1:0 над Берое, Сектор "Б" остана празен

Уелтън блести в Япония, даде асистенция за успех на Гамба

Бразилецът изигра силен мач

Сираков: Главницата към НАП е погасена, няма опасност от фалит

„За първи път от поне 10-15 години Левски няма лихвоносни задължения към НАП“

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки