Левски без Туре, Бру и Везалов срещу Ботев (Пд)

Пламен Димов и Христо Попадийн, които не бяха в групата на Левски за дербито с ЦСКА, сега са попаднали сред избраниците на наставника Антони Здравков

Левски без Туре, Бру и Везалов срещу Ботев (Пд)

Група от 19 футболисти на Левски бе определена за двубоя от 14-ия кръг на първенството срещу Ботев (Пловдив). Мачът е утре от 15:15 часа на стадион „Георги Аспарухов”. Футболистите на Левски проведоха днес тренировка на „Герена” след което заминаха на лагер преди мача, съобщава официалният сайт на клуба.

Ларсен Туре, Кевин Бру и Димитър Везалов не попаднаха в групата на „сините” за утрешния мач с Ботев (Пловдив). Тримата футболисти са с контузии и няма да вземат участие в сблъсъка с „канарчетата”.

Пламен Димов и Христо Попадийн, които не бяха в групата на Левски за дербито с ЦСКА, сега са попаднали сред избраниците на наставника Антони Здравков.

Групата на Левски: Горан Блажевич, Пламен Илиев, Дъстли Мюлдер, Орлин Старокин, Йордан Милиев, Алехандро Перес, Нуно Пинто, Пламен Димов, Христо Попадийн, Даниел Димов, Станислав Ангелов, Борислав Цонев, Антонио Вутов, Мирослав Иванов, Владимир Гаджев, Илиян Йорданов, Гари Родригес, Димитър Макриев, Цветан Генков.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки