Ботев (Вр) губи "синьо" дуо

Юношата на Левски Пламен Илиев разтрогна договора си с Ботев (Bp) и от днес талантът отново е на разположение на столичния гранд.

Ботев (Вр) губи "синьо" дуо
Юношата на Левски Пламен Илиев разтрогна договора си с Ботев (Bp) и от днес талантът отново е на разположение на столичния гранд. Нападателят не можа да играе редовно през есента със „зеления" екип, отделно от това получи тежка травма при гостуването на Витоша (Бистрица), която го извади за дълго от терените. Илиев беше доведен във Враца от тогавашния треньор на Ботев Ясен Петров и въпреки многото обещания на пловдивския Джанини, че е невероятен талант, така и не успя да се докаже на стадион „Христо Ботев". Илиев разтрогна до-
говора си с врачани по взаимно съгласие, като това устройва и двете страни, съобщиха от щаба на Ботев.
 

В събота врачанската публика почти сигурно ще се сбогува с още един талант на „синята" школа -Радослав Цонев. Полузащитникът заминава следващата седмица на лагер с националите до 19 години и със сигурност пропуска последния мач на Ботев от редовния сезон в „Б" група срещу Дунав. Затова мачът срещу Хасково тази събота е възможност за Цонев да си вземе довиждане с публиката във Враца. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки