Удрят глава на съдия във Враца

Бабангида размахва средни пръсти

Удрят глава на съдия във Враца
Със серия от скандали бе белязана домакинската победа на Ботев (Враца) над Хасково с 1:0. Съдия бе ударен с глава, а на зрителите на „Христо Ботев" бяха размахани средни пръсти.
 
Единственото попадение в мача вкара централният защитник Петър Альошев с глава в 37-ата минута след центриране на Илия Илиев от фаул. 6 минути по-късно напрежението почна да се покачва. Жак Коен беше повален в наказателното поле след бърза контраатака на домакините, но реферът Никола Атанасов видимо се уплаши да даде дузпа за Ботев. В 58-ата минута отново Коен беше проснат в пеналта на Хасково, но свирката все така немееше. В 84-тата минута гостите останаха с човек по-малко, след като Иван Скерлев си заработи втори жълт картон за нападение срещу тъч-рефер.
 

В добавеното време Румен Рангелов можеше да вкара втори гол за врачани, но вместо да бие във вратата, подаде на Коен, който беше в засада, и затова попадението не беше зачетено. След края на мача се развилия Юлий Шекеров от Хасково, който удари глава на рефера Атанасов, докато го псуваше. С наказание обаче се размина звездната резерва на южняците Емил Ангелов-Бабангида, който от пейката не спря да размахва средни пръсти към съперници и публика. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки