Добруджа видя съдийски заговор

На пресконференция футболистите на Добруджа и старши треньорът Светослав Тодоров не скриха, че в последните няколко мача има тенденция съдиите да свирят в ущърб на Добруджа.

Добруджа видя съдийски заговор
На пресконференция футболистите на Добруджа и старши треньорът Светослав Тодоров не скриха, че в последните няколко мача има тенденция съдиите да свирят в ущърб на Добруджа. Ето как коментира наказанието си от 1 мач и глоба от 250 лева старши треньорът Светослав Тодоров: „За ситуацията, при която визират, че съм нахлул на терена, мога да бъда категоричен, че при поредното съдийско ощетяване в Разлог футболистите ми наобиколиха съдията и аз отидох, за да ги разтърва и да избегнем червен картон на някои от състезателите. Същото направи и нашият клубен шеф, така че не смятам, че ние имаме някаква вина, а на всичкото отгоре бяхме ощетени".
 

Думите му потвърди на същата пресконференция централният защитник Костадин Гаджалов, който също сезира съдийска конспирация срещу отбора. От Добруджа обаче бяха категорични, че ще преследват докрай целта си - класиране на едно от първите две места в „Б" група и класиране на четвъртфинал за Купата на България. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки