Старокин: Надявам се напролет да атакуваме всичко

Все още няма яснота дали ще бъде продължен договорът на бранителя

Старокин: Надявам се напролет да атакуваме всичко
Бранителят на Левски Орлин Старокин откри резултата при победата на Левски с 6:1 над Нефтохимик. Защитникът е бивш футболист на бургазлии и ,след като вкара първото от шестте попадения, се извини на публиката.

„Извиних се на феновете на Нефтохимик – това бе отборът, който ми даде първите стъпки в кариерата, направих дебют в „А” група. Искам да им благодаря.”

„Намираме се в добро настроение. Всички сме усмихнати. Трябва да продължим така и след мача в четвъртък, да играем добре.”

Договорът на Старокин с Левски изтича през лятото и все още няма яснота дали ще бъде подновяван, а бранителят коментира ситуацията така:„Не мога аз да коментирам, попитайте ръководството на Левски.”

Старокин е доволен, че „сините” влязоха в ритъм и започнаха да печелят мачовете си, като добави, че напролет ще се атакуват първите две места.

„Крайно време беше Левски да започне да побеждава. Направихме доста грешки, поговорихме си вътре в съблекалнята с футболистите, с треньорите и имаме и добри игри в последно време.”

„С оглед на показаното до момента, класирането ни е напълно реално. Незадоволително е, че не сме на първите две места. Надявам се напролет да атакуваме всичко”, допълни Старокин. 

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки