Треньорът на Валенсия: На стадиона имаше повече хора, отколкото в целия Разград

„За нас това бе една добра развръзка, дори по-добра от очакваното. Почти сигурно продължаваме напред”

Треньорът на Валенсия: На стадиона имаше повече хора, отколкото в целия Разград

„Почти сигурно продължаваме напред, но не всичко е решено, защото остават още 90 минути”, сподели Хуан Антонио Пици след успеха на Валенсия с 3:0 над Лудогорец в първи сблъсък от 1/8-финалната фаза на турнира Лига Европа.

„Не мислим за следващата фаза, все пак предстои още един двубой”, предпазливо обясни роденият в Аржентина специалист.

„След като вкарахме първия гол, Лудогорец се справяше добре, но пропуснатата дузпа се оказа решителна и след нея ние овладяхме инициативата. За нас това бе една добра развръзка, дори по-добра от очакваното. Направихме една сериозна крачка напред, но трябва да направим още една.”

„Не видях добре ситуацията при червения картон. Дузпа може би имаше, но за картона попитах четвъртия рефер защо е показан и той ми каза, че това е, защото нашият футболист е бил последен в защитата. Не съм много съгласен с това становище, но важното е, че вратарят ни улови наказателния удар и в крайна сметка спечелихме.”

„За мен всички мачове са трудни. Никой не може да ни отнеме надеждата, че можем да стигнем до финала и да спечелим Лига Европа. Искаме да печелим всеки мач. Това трябва да бъде нашето поведение и съм радостен, че започваме да навлизаме във формата, която искам да виждам. Радващото е, че отборът ни се развива и подобрява играта си. Стъпили сме твърдо на земята. Трябва още много труд. Момчетата обаче се влагат в тренировките и това се вижда в двубоите ни напоследък.”

„Играхме пред една страхотна публика. Хората днес бяха повече, отколкото са тези в целия град Разград. Лудогорец ще има все повече привърженици, защото играе добре и е двукратен шампион на България. Впечатлен съм.”

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки