Тони Паркър: Просто исках да спечелим

Мачът протичаше зле за Сан Антонио и те бяха напът да изравнят негативен рекорд от 1973 година, когато имаха четири загуби в първите четири срещи от лигата, но в крайна сметка

Тони Паркър: Просто исках да спечелим

Баскетболистът на Сан Антонио Тони Паркър остана много доволен това, че неговият тим постигна победа над Минесота с 129:125 и от най-доброто си лично постижение в кариерата - 55 вкарани точки, които наниза за "Спърс" в този мач. Това съобщава официалният сайт на НБА.

 

Мачът протичаше зле за Сан Антонио и те бяха напът да изравнят негативен рекорд от 1973 година, когато имаха четири загуби в първите четири срещи от лигата, но в крайна сметка великолепният Тони Паркър помогна на тима си да спечели.

 

"Аз просто исках да спечелим най-накрая и показах на момчетата, че може да го направим. Радвам се за постижението си и най-вече за победата на нашия отбор. Стана зрелищен мач и слава богу спряхме негативните резултати от началото на сезона. Показах на съотборниците си, че просто могат да се получат нещата днес и така и стана", заяви доволно французинът.

ИЗБРАНИ НОВИНИ

Социални връзки